- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
ligue 1 hesabı,fransa basını ,falcaonun 1 ay önceki açıklamaları ,nisandaki açıklamalarını pek şeyinize takmasanız da gercek onlar.fabrizo romano ile size mutluluklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız burada soru işareti koymuş olumsuz haberlere mi gülüyor, transferin yattığına mı belli değil.
Sen geldin Falcao patladi ne diyorsun allahin cenabetiahahha,önce musapı çekmek lazım bu işten
Adam senin gibi benim gibi GSli. Takip edebilir tabi
Gelmesede edicem. Yangin tayfa spamliyor herhalde su andaFalcao gelirse Fabrizioua agir kufur edecem
hatta beni birak yamyam tayfa oyle spam atarki hesabi kapanir
hadi ordan,ben gittim onyekuru ve naingolan gitmiş.sürekli olumsuz konusa konusa ,falcao yatacak diye diye yatırdın adamı bu saate kadar.kim daha büyük cenabet acabaSen geldin Falcao patladi ne diyorsun allahin cenabeti
Kendini banlattigin her donemde Oyuncu aldik ne diyon yuruyen metrehadi ordan,ben gittim onyekuru ve naingolan gitmiş.sürekli olumsuz konusa konusa ,falcao yatacak diye diye yatırdın adamı bu saate kadar.kim daha büyük cenabet acaba