Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gidişle forumda konusacagım kimse kalmayacak.aynı bayat muhabbetleri bırakın yav,bi salın gencleri de,transferi de

Nasıl bir lig olacağını merak ediyorum bu sene... İlk haftadan itibaren alıp süpürebilecek miyiz ligi yoksa yine sonradan mı açılıp sıkı bir yarış içerisine gireceğiz? Nasıl birşey olacak tahmin edemiyorum. 96-00 sezonları arası döneme benzetmeye çalışıyorum ama 3. sezona gelindiğinde takımın iskeleti falan hazır ve çok iyi durumdaydı. Bir iki takviye yapılıp daha da üzerine koyarak devam ediyorduk. Şimdi ise sürekli bir değişim halindeyiz. Şimdi işimiz daha zor gibi geliyor bana...

şu romano müptezeli için son söylyecegim nereye hizmet ettiği önemli değil.geçmiş twitlerini de gördük dün.cok sıcmıs transferde.chivu vs hepsini tek tek yazdırmayın.

falcao 1 ay önceki açıklamasında çini adeta aşagılamıs,14 gün önce de avrupada devam edecegim demiş.çinde transfer seoznu kapandı.2 hafta önce çinden gelen teklifleri de reddetti.monacoda kalamaz,çünkü monaco maasından ve kendisinden kurtulmak istiyo.biraz araştırmayla akıllı konusmak mümkün.

insanları etiketine,çalıstıgı kuruma göre degerlendirmeyin.tıpkı duyumcuları duyum tutunca paşam deyip,sonra atıp tutmanız kadar kötü.
Peki Sergen herkesin güvendiği Ali Naci hakkında ne diyorsun.Mesela bir aydır girdiği haberlerinde hocanın 1. önceliği Onyekuru diyordu.Bugün girdiği haberde Onyekuru ile ilgili tek kelime geçmiyor.

fenerli altay için yorum yapamadım.refleksleri çok iyi ama cok top sektiriyo...ve real madrid macında 3-4 top üstüne geldi,şanslıydı.ama cıkardıgı 2-3 pozisyon iyiydi.

Falcao'nun gollerini izlemekten topa vuruş trkniğim gelişti, bu adam rakipleri bunalıma sokar.

diagne gerçekten 14 milyona satılmış ise Morgan konusunda neden ortalık çok sessiz?
falcaodan daha önemli bence Morgan veya o bölgeye gelecek oyuncu şu an ki kadro içerisinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt