Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki nerdeyse hepsi 3 milyon civarında alan oyunculardan kimi yedekte oturtacaksın.Yada bizim öyle bir lüksümüz var mı? Schneiderlin yedekte oturacaksa Everton da otururdu. Banega da keza öyle. Seri'nin oturması imkansız.

Valla selçukta 3M aldı ama yedekte oturdu. Para olayını bir kenara bırakırsak ikisini de alabilirsek mesela Ocaka kadar rotasyonlu maçlar oynayacağız, ama en geç ocakta Belhanda satılır diye tahmin ediyorum. Çünkü hem çok para alıyor hemde yaşı ilerliyor piyasası ölüyor.

Screenshot_20190802_093724_com.instagram.android.webp

Onyekuru dün bu gönderiyi beğenmiş. Bir taraftar Everton'a hitaben İngilizce Türkçe karışık Onyekuru Monaco'ya gitmek istemiyor şeklinde video yapmış. Monaco little team, küçük takım ifadeleri geçiyor.

Onyekuru bizi istiyor. Haydi aslanım diren.

Diagne´yi satar, ve Falcao´yu bedelsiz alirsak, Diagne´nin parasinin büyük kismini Onyekuru´ya yatirip kendisini transfer etmemizi yeglerim. Onyekuru´ya 10 Milyon Bonservis ödeyip, sonraki satisinin arti bölümünden yüzde 30´luk kar teklif ederiz.
Yada 10 Milyon Avro öderiz, ve Dursun Basgan Styla her sene sampiyonlar ligine katilim primi olarak 2 Milyon avro para veririz üc sene boyunca.

Ikinci forvet artik Babel olur, Ücüncü Forvet Adem, Dördüncü Forvet Ali Kol, yada Erencan... En kötü ihtimalde.

Onyekuru´nun topsuz oyunu gercekten cok yüksek bir seviyede. Onyekuru orta sahadan calim calim giden bir oyuncu degil, ama hücum hattini cok iyi kosular atip, önüne gelen savunmacilardan seri sekilde siyrilabilme yetenegi ile, büyük avantaj sagliyor. Ankara Gücü macindan Fenerbahce macina kadar cok elestirildi, hatta Fatih Hoca´nin kendisini ilk 11´den cikarmali seklinde seslenmeler olmustu. Ancak orada bile, sadece Trabzonspor macinda Ndiaye´nin pasinda hareketlenip penaltiyi yaptirmasi, saha icinde nasil bir tehdit yarattigini görmek icin yeterli. Onye kötü bile oynamasi, fizik yapisi, attigi kosular, ve teknigi ile ciddi bir tehdittir.

Bütün görüşlerinize katılıyorum, Onye genç yaşına rağmen çok olgun, bitiriciliği üst seviye bir oyuncu.

Yalnız forumda daha önce belirtildi mi bilmiyorum ama Onyekuru'nun çok müsait pozisyonlarda dahi yüksek orta yapmama/yapamama gibi bir sorunu var, pozisyon yüksek ortayı gerektirse dahi buna yönelmiyor, bu anlarda ya yerden içeri çevirmeye çalışıyor ya da geriye oynuyor, bu noksanlığını gidermesi gerektiğini düşünüyorum.

Sabah fıkrası benden
En büyük rakibi olan fenerbahçe(!) tarafından fetö ile ima edilen GALATASARAY, feto ile devletin ve hukümetin 2015 yılından beri fiilen mücadele ettiği bu dönemde kupa kaldırmaktan KASIKLARI ağrımışken evet kasıkları,FETOCU olmayan(!) en büyük rakibi(!) fenerbahçe bu dönemde SIFIR(0) KUPA kazanmıştır.

Onyekuruyu almamız lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İngiltere ligi gibi bizim transfer sezonuda keşke erken bitse,nedensiz stres yapıyoruz

hasan abi aklı selim konusmuş.
: )
Sana 2 eylül yerine 2 ağustosa kadar ceza vermişim yanlışlıkla, uykuluydum diye muhtemelen. Olayda yüzde 90 hatalısın, bir daha emin olmadan kimse hakkında ahkam kesme. Evet geçmişte o tarz bir vaka olmuş olabilir ama gelip link atıp iki mesajı da aynı kişinin attığına dikkat çekmemek artniyetliliktir.

Sana 2 eylül yerine 2 ağustosa kadar ceza vermişim yanlışlıkla, uykuluydum diye muhtemelen. Olayda yüzde 90 hatalısın, bir daha emin olmadan kimse hakkında ahkam kesme. Evet geçmişte o tarz bir vaka olmuş olabilir ama gelip link atıp iki mesajı da aynı kişinin attığına dikkat çekmemek artniyetliliktir.
özür dilerim,artniyetli falan degildim.yanlıs anlama vardı.hesapların birleştirildiğini bilmiyodum.sen söyleyince ögrendim ogün.bilsem neden yazayım ki öyle bişey...ya da neden link atayım..ayrıca hesaplar birleştirildi diyosunuz ama bunu ocak 2013te yaptıysanız ,evet haklısın.yanlıs görmüşüm.ama o yorumları görünce işte bilmeden etmeden fake dedim.her neyse özür dilerim

Oh ya,kafasına göre yargı dağıtıyor reis.

Bakalim Fabrizonun denen lavuk mu hakli cikacak kolombiyanin yerli basini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt