Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Matuidi'si abi takımda Linnes 11 oynamazsa Marcao,Luyindama ve Seri hariç herkes +30 üstü oluyor , Beşiktaş'tan hiç ders almadık galiba. Ya da geçen sene ki Başakşehir'den. Yaş ortalamasını 25 civarlarında korumak lazım.
Barca bayern juve da moruklar ile gidiyor. Dogrularini alirsan Birsey olmaz

Matuidi gelsin süper olur 6 no oynatiriz:

Matuidi

Seri --- Banega
offf offf offf dehset-ul vahset CL orta sahasi (belhanda gider ya da yedek)

Hayalimdeki transfer politikası

❌ 14m € - Diagne
❌ Free - Mitroglou
✅ Free - Falcao
✅ 2m € - Jackson Muleka
✅ 1m € - E.Mor (kiralık)
✅ 2m € - Onyekuru (kiralık)
✅ 5m € - Cuellar
✅ 1m € - Mehmet Özcan
✅ 500k € - Ertuğrul Ersoy

Bu haliyle as yedek alternatifsiz bölgemiz kalmıyor.
bunların yapılması için monchinin sportif direktör olması gerekiyor yoksa imkansız hayalden öteye geçmez

İsim olarak kimse Matuidi'ye karşı çıkmaz sanırım performans olarak da isminin altında kalacağını da zannetmiyorum hala yüksek seviyede performans gösterebiliyor hala Fransa Milli Takımının güncel oyuncusu, Juventus'da Serie A ve Şampiyonlar Liginde sürekli forma giyiyor kalitesi tartışılacak bir isim değil

Ama 32 yaşında olduğunu Juventus'dan 6.9 mil.€ maaş aldığını da bir kenara yazalım bunu ekonomik olarak karşılayabilecek durumumuz olsa bile imkansıza yakın bir transfer olur bizim için

Fatih hocamın önümüzdeki sezon oluşturmak istediği hücum hattının geçen sezon performansları :

Onyekuru:16 gol 6 asist
Babel:11 gol 5 asist
Falcao:16 gol 2 asist
feghouli:13 gol 7 asist
Banega:8 gol 11 asist
Belhanda 4 gol 10 asist

Gol olur rakiplere yağarız.
Belhanda sadece ligtemi 10 asist yapti gecen sene baya iyimis ya Ben daha az biliyordum .

Son düzenleme:
Tercüman mertle arkadaş olan yokmu ya?
Alın götürün şunu eğlenmeye kafa zoom oldumu tek tek anlatır zaten bütün gelişmeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt