Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene biz guluyorduk Basaksehirin haline. Bunlar ligin sonunu getiremez diyorduk. Suan ise biz bu yolda hizli ilerliyoruz
38 yasindaki emre 36 yasindaki adebayor ile getiremezsin tabiki. Bahsedilen adamlar 32 yas ortalamasina sahip hala dunyanin fist class seviyesindeki topcular.
Matiudi-falcao-banega ile yaslanacagimizi dusunup veto edecek varsa aklini yemistir.
Basaksehir ve besiktasin durumu ile bizim durumumuz arasinda 2 gomlek fark var emin olun. Pepe negrodo gibi azından ici gecmiş oyuncu alinip fahiş fiyatlar verilmior. Bu sene bu isimler alinsin seneye bekleri genclestirip yola devam edersin dehset bir takim olursun.

Ben öğlen gidiyorum stada bakacağım artık varsa alacağım bir tane...

Güncel bilet fiyatları hakkında da bilgi verebilirseniz memnun olurum.

Bu arada gündemi takip edemedim, biletix kapandı mı? "stubhub" isimli bir siteden satışlar var görünüyor.

Diagne 14 e gittiyse 6 ya banega alalım 7-8 e amartey olur Morgan olur bi dos alalım falcao gelmez se balotelli ye cokelim direk belhanda mariano sat 14 rw ordab topla 7 ye guga al 6 ya silas taş gibi olsun

Balotelli iyi oyuncu ama son dönemde hiçbir zaman iyi olmadı ki hep sorun çıkardı özel hayatında bu kadar sorunlu bir adamı neden alalım

Matuidi İtalya'da vergi+bonuslarla toplam 9.5m avro alıyor. Siz yinede verilmeli dersiniz çünkü kaliteli topcunun parası önemli değildir saçmalığına inanırsınız he forma satışı ve clde maç kazandırıp parasını çıkarırıda unutmayalım jsjdjdıchfjd

Matuidi İtalya'da vergi+bonuslarla toplam 9.5m avro alıyor. Siz yinede verilmeli dersiniz çünkü kaliteli topcunun parası önemli değildir saçmalığına inanırsınız he forma satışı ve clde maç kazandırıp parasını çıkarırıda unutmayalım jsjdjdıchfjd

Yanlış forumdasın kardeşim.

Matuidi imkansız beyler ya

1)Salt merkez ortasaha oyuncusu değil. Allegri zorlu maçlarda sol öne atabiliyordu.Yani opsiyonel bir adam ve bir çok mevkiyi yedekliyor

2)Paratici bu işi en iyi yapan 3-4 adamdan biri.Yaşı ilerlemiş Matuidi'yi göndermek istese bile bize kiralaması mantıklı değil hemde hiç

3)Kulübünü ikna etsek bile o adam buralara uğramaz şu zamanda.Gitmek istiyorum dese Torino'dan Paris'e kadar yol olur alıcılarından

4)Adamın menajeri Raiola :)

Matuidi & Nainggolan gibi isimlerle gerçekten ilgilendik mi bilmiyorum ama bu adamlar gündeme geldiği için söylüyorum gerçekten doğru orta saha profili peşindeyiz. Tek vasfı defans yapmak olan tek yönlü orta sahalardan ziyade Matuidi gibi oyunun iki yönünü de oynayan ama defansif özellikleri çok iyi orta sahalar peşinde olmamız gerekiyor artık elit takımlar kalecisini bile oyunun içine katmaya çalışırken bizim 1 orta saha oyuncusunu sadece defans yapması için feda etmemiz saçma geliyor

Fatih Terim birlikte hücum birlikte savunma planı da buna uygun Seri'nin yanına böyle çift yönlü bir orta saha oyuncusu daha ekleyerek çok daha kompakt bir takım olabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt