Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedekte dursun , kiralayalım , şu an aşırı kritik bir bölgeyi scouta emanet etmek zorunda mıyız , luyi ve marcao olayına bakma o riskti tuttu hep öyle olmaz.
Bu tam anlamıyla bir korkaklık, korkarsan zaten scouting transferlere girme çünkü hepsinde risk var. Aşırı kritik bölge terimine de inanmıyorum. Stoper bölgesi aşırı kritik değilmiydi orada ozanlara, marcaolara şans verildi bak hepsi riskli

Eyüp yıldız ''kaynağıma sordum falcao'da ufak pürüzler kalmış.'' yazmış..
Bu adamların kaynakları ne gerçekten merak ediyorum..
Ne güzel iş azıcık biliniyorsan,ac sosyal medyayı genel algıya bak ona gore tweet at millet de birşey biliyormuşsun gibi senin ağzına baksın..
Muhabirlerin ya da böyle sozde duyum veren adamların bir de oturup youtube kanallarındaki kahvehane muhabbetlerini izleyenler var..
Vay arkadaş...

Bu tam anlamıyla bir korkaklık, korkarsan zaten scouting transferlere girme çünkü hepsinde risk var. Aşırı kritik bölge terimine de inanmıyorum. Stoper bölgesi aşırı kritik değilmiydi orada ozanlara, marcaolara şans verildi bak hepsi riskli

Elimizde imkan yoktu işte başka topçu vardı da aldık sanki.

Ne güzel iş azıcık biliniyorsan,ac sosyal medyayı genel algıya bak ona gore tweet at millet de birşey biliyormuşsun gibi senin ağzına baksın..
Muhabirlerin ya da böyle sozde duyum veren adamların bir de oturup youtube kanallarındaki kahvehane muhabbetlerini izleyenler var..
Vay arkadaş...

kolpacini teki, birsey bilmiyor.

Matuidi İtalya'da vergi+bonuslarla toplam 9.5m avro alıyor. Siz yinede verilmeli dersiniz çünkü kaliteli topcunun parası önemli değildir saçmalığına inanırsınız he forma satışı ve clde maç kazandırıp parasını çıkarırıda unutmayalım jsjdjdıchfjd
Yok 20 m alıyormuş net bilgi

Son olarak baktım da sözleşmesi 2020 de bitiyor ama Sabah gazetesi kiralık olarak anlaşmadan bahsetmiş :)

Manchester United and Paris Saint-Germain are both reportedly in for Juventus midfielder Blaise Matuidi, while Sami Khedira was spotted at Arsenal’s ground.

SABAH SPOR KOCA BIR YALAN

Vay arkadaş...

Kaynağı götü ve de ufak pürüzler varmış muhtemelen götümde sivilce çıktı demek istemiş duyumcumuz

Derdim falçao nun gelmesi değil

Derdim:elimizda Babel gibi adem büyuk gibi skora katkı verecek oyuncular var.devre arasi en cüzel şeçilda takimi kuvvetlendirecegiz.çimsenin kuşkusu olmasın

Şeklinde aciklama

uykumu fazlası ile aldıgım için burdayız bu sabah. @Aydın Aslan bu arada sen benim eski twitleri nerden buldun?lösemi oldugum vakit atmıstım onları.yas 14-15ti

Senden bahsediliyordu twittera bir bakayım forum yönetime sövmüş mü diye merak ettiydim

O mesajlar karşıma çıktı :D

Bence siz de kendinize akşama kadar bir uğraş bulun.
Burada psikolojinizi bozmanızın manası yok.
Olumsuz tayfa toplanmış çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt