Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şurda şu adama kazma muamelesi çekenler var , bunların bir kısmı Muriç'e baya kral muamelesi yapan isimler.

Adam mis gibi forvet o boya gore çok fazla meziyetleri var ve istatistikleri de güzel , anlamsız bir muamele.

Yarremchuk ya da Onuachu Falcao'nun arkası için mükemmel tercihler maks 3-4 maliyetlerle.

Bir de şu uzun oyuncu kötüdür fobisinden kurtulmak lazım.

Emreeeeeeeee Morrrrrrr

Emre‘nin videosu mükemmel!!!

„Bilge bir adamin dedigi gibi: kaybettiginde degil, vazgectiginde yenilirsin. Kaybetmedim cünkü asla vazgecmedim. (Yumrugunu avucuna vuruyor).“

Cimbom‘a hosgeldin Emre Mor!!

Monaco'nun Falcao harici 4 tane daha forveti var sanki forvetsiz kalacaklar, para koparmaya çalışıyo :dans: yine tünelin ucu Diagne'ye çıkıyor bu arkadaşda ne biliyim istenmediğini bildiği halde hiç gitmeye de niyeti yok.

Şurda şu adama kazma muamelesi çekenler var , bunların bir kısmı Muriç'e baya kral muamelesi yapan isimler.

Adam mis gibi forvet o boya gore çok fazla meziyetleri var ve istatistikleri de güzel , anlamsız bir muamele.

Yarremchuk ya da Onuachu Falcao'nun arkası için mükemmel tercihler maks 3-4 maliyetlerle.

Bir de şu uzun oyuncu kötüdür fobisinden kurtulmak lazım.

devre arası bunun için 9 istemişler

Babel forvete yakın oynayıp sol kanatta değerlendirebilir. Veya feguli ortaya çekip sağ kanada da konabilir. Ortada da iyi oynuyor feg eğer iyi oynarsa formayı kapar emre. Oynamaması içinde hiçbir neden yok. Nereye geldiğinin ve son şansının olduğunun bilincinde bence.
Bu çocuk ailesinden sıkıntılı tüm problemler de bundan başlıyor doğal olarak. Babası kazaya karışıp hapis yemiş, annesi en son başka biriyle evlendiği ve Emre in konusmadigindan törene katılmadığı haberleri falan çıkmıştı. Terim o yüzden de en buyum şansı diyoruz. Falcao ismi heyecanlandırıyor ama emre ve babel isimleri de küçümseyecek transferler değil.
Evet dediğin gibi öyle ama Feghouli'yi ortaya aldığımızı varsayalım, sağ kanatta Emre olsun merkezde Seri ve Belhanda ikilisi hücumda ki üretkenlik konusunda tabi ki çok etken bir rol oynarlar ama savunma da sıkıntı yaşarız. Mariano'nun da savunma da epey zayıf olduğunu ve ilerleyen bir yaşı olduğunu düşünürsek savunma anlamında sıkıntı yaşatır bu durum. 4-3-3 oynadığımız vakit forvet Falcao olursa eğer (belki alamayız birini veya alırız çöp çıkar, sakatlik olur vs)
Ortasaya da defansif yönü daha ağır basan bir 6 numara aldığımızda Feghouli'nin ortaya geçme ihtimali zayıflıyor çünkü Belhanda var elde ve yedek kalırsa problem yaratır, Seri var ve asla yedek oturacak kalibre de bir oyuncu değil. Biraz karmaşık bir durum var yani ortada.
En iyi olan formayı kapar sonuç olarak ama ben yine de Babel ve Feghouli'den direkt formayı almasını zor buluyorum zaman zaman rotasyonlar olacak tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt