Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CİMBOM AJANS (Ahmet DENİZCİ)
@CMBOMAJANS1
·
37d
Falcaonun yedeği kim olacak. veli yiğit in dediği 2.01 Lik golcumu özgür aytenin dediği Muleka mi yoksa ben Ahmet Denizci nin 16 temmuzda ilk defa benim DUYURDUGUM YAREMCHUK mu.hepside transfer listemizde.ama öncelik YAREMCEUKta.Bakalım hangimiz daha iyi duyumcu gorucez

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahmet , İzmirli ve sinirli bir delikanlı . Diyorsa doğrudur

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar tam net bilgisi olan varsa bir soru sorucam. Örnegin seneye seriyi aldik 19m Euroya diyelim. Bu odemeyi 3 yillik esit taksitte sozlesmeli olarak yaparsak seneye ki ffp ye 19 mu yansiyor yoksa 19/3 mu ?
Kasadan o senelik kaç çıkıyorsa o. Yani 19\3

Edit: Pardon demek ki ben yanlış biliyormuşum. 19 yansıyormuş.

Emre transferi bir de şöyle bir pencere açıyor bize.Emre takımında 3 kere kadro dışı kaldı taraftar nefret sosyal medyadan bokluyor ama biz talip olduk ve zor da olsa kadroya kattık.Adamlar 8 milyon da opsiyon koydurmuş az zararla bu işi çözeceğiz diye düşünüyorlar.

Gel gelelim Diagne olayına taraftar olumsuz yorum atıyor diye (ki bence de dozaj biraz aşırıya kaçtı) satılmadığını düşünenler vardı.Buradan örnek alınabilir bence

Arkadaslar tam net bilgisi olan varsa bir soru sorucam. Örnegin seneye seriyi aldik 19m Euroya diyelim. Bu odemeyi 3 yillik esit taksitte sozlesmeli olarak yaparsak seneye ki ffp ye 19 mu yansiyor yoksa 19/3 mu ?
transferin gerceklestigi sezona yansir maliyet, odeme plani farkli bir konu. hic kimseyi nakit parayla alip satmiyoruz zaten

Bu yarramcük gelirse ortalık yıkılabilir yalnız. Ben babama, baba yarramçükü almışız diyemem şahsen😬

hayır 19 bölü 3 yansır ama şuıda var 2 sene sonra bu ffp bitiyor

19 diye yansır, senin ödeme planın değil oradaki mevzu o sene için ödemeyi taahhüt ettiğin bonservis. Kulüp bilançoları da sadece yıllık ödemeleri kapsamaz zaten taahhütleri de kapsar.

Bugün artık Falcao ile ilgili hızlı adımlar atılır

CİMBOM AJANS (Ahmet DENİZCİ)
@CMBOMAJANS1
·
37d
Falcaonun yedeği kim olacak. veli yiğit in dediği 2.01 Lik golcumu özgür aytenin dediği Muleka mi yoksa ben Ahmet Denizci nin 16 temmuzda ilk defa benim DUYURDUGUM YAREMCHUK mu.hepside transfer listemizde.ama öncelik YAREMCEUKta.Bakalım hangimiz daha iyi duyumcu gorucez

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adamı aldık da sıra yedeğine geldi sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt