Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferle direk ilgilenen kişilere sordurttum Falcao için (ortak arkadaş ile).
Yanıt ; inşallah iki gün içerisinde biter.
Daha fazla bilgiye ulaşırsam iletirim renktaşlar.
Bence de son haftaya girdik, bayrama kadar oldu oldu;olmazsa olacak olan premier ligde kadroya girememiş bir forvet ya da süper toto süper ligde çok gol atmış Mevlüt Erdinç tarzı bir forvet.

Ya Murat ben Falcao meselesinin olup olmamasına takılmıyorum.Bence olmaz ama bu şahsi düşünce.Forumda bize garip diyenler çok farklı değiller bizden.Bak örnek vereyim; Ligue 1 Türkçe hesabından haber bekliyorlar.Geçen sene o hesap E.Akbaba fenerde diyince herkes ağız birliği etmişçesine hesabı kolpacı ilan etti.Bu sene ise adamlardan medet umuyorlar.

Anlayacağın forumda illa ki olumlu haber konuşulacak,olumsuz haber verenler ya sahtekar ya kolpacı.
Maalesef rengim.

enes ünala da emre mora yaptğımız gibi çöreklenebilsek o fırsatı yakalayabilsek keşke.
takip etmedim ama oldukca düşüşteydi galiba. gelsin işte istiklal marşını emre mor ve ömer baryamdan sonra okuyacak 3. adam. ondan sonra ali koç ve ts li general yabancı serbestliği ister

wp görüntüsüne inanıp geliyorsunuz kaynağım sağlam 2 günde bitecekmiş gibi şeyler yazıyorsunuz şuraya

milan'ın her türlü elinden çıkarmak zorunda olduğu (çünkü piatek var ve leao'yu aldılar) monaco'nun ise almayı çok istediği santrafor.
milan ucuza vermemek, aksine monaco da çok para vermek istemiyor.

ve ayrıca monaco, falcao'yu gönderip elini de zayıflatmak istemiyor, ki 9 ağustos'ta ligue 1 başlıyor.

bütün bunları düşününce falcao transferinin gecikmesi çok normal

yani meali adamlar lig maçına çıkacak o güne kadar beklemeyin

evertondan ziyade biraralar brezilyada en iyi araştırmaları olan 2 kulüp var deniyordu leverkusen ve shaktar onlardan birine yürümek lazım
almanca bilmiyorum valla , evertonlular ile yabancı bir bölümde muhabbet etmek isterdim davet edebiliriz yabancıları foruma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt