Mehmet Fırat
Kırmızı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 1.268
- 851
- 658
Arkadaşlar Everton forumlarında Diagne'nin Arabistan'a satıldığı bilgisine ulaştım
Katar olmasın
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar Everton forumlarında Diagne'nin Arabistan'a satıldığı bilgisine ulaştım
Kolombiya'nın en tirajlı gazetelerinden biri Falcao Türkiye'de oynayacak dedi. Az bi sakin olun bi haber gördüğünüzde bunu yapan adamı, gazeteyi bi tarayın.kolombiya gazeteleri cin diyor.
kizdim serseriye, transfer donemi bitti besinde kosarken.
Bence sorun bonservis istemeleri. 3-5 kurus atip bitirselee su isi. Ayni hatayi Pato vs de de yaptilar. Parasina bakar bu isler.Kodumun Monaco'su forvet niye almıyor, adamların ligi başlıyor haftaya hiçbir gelişme yok.
bizde adem büyük ile çıkarızFalcao ilk lig macina 11 cikar.
Ama Monaco'da
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bennaceri almadımı bunlarSakat adam nasıl kampa alınır anlamadım gitti. Off her şey karışık.
![]()
andre miguel valente silva
milan'ın her türlü elinden çıkarmak zorunda olduğu (çünkü piatek var ve leao'yu aldılar) monaco'nun ise almayı çok istediği santrafor. milan ucuza vermemek, aksine monaco da çok para vermek istemiyo...rerererarara.net
milan'ın her türlü elinden çıkarmak zorunda olduğu (çünkü piatek var ve leao'yu aldılar) monaco'nun ise almayı çok istediği santrafor.
milan ucuza vermemek, aksine monaco da çok para vermek istemiyor.
ve ayrıca monaco, falcao'yu gönderip elini de zayıflatmak istemiyor, ki 9 ağustos'ta ligue 1 başlıyor.
bütün bunları düşününce falcao transferinin gecikmesi çok normal
yani meali adamlar lig maçına çıkacak o güne kadar beklemeyin
Babel forvetbizde adem büyük ile çıkarız
Aynen2.9 m euro ekside miyiz şu an
hey sexy lady
ahmet denizci
Abi deme öyle yangıncı olursun.Adamlar planlı yapıyor işlerini olmazsa falcao ile devam ederler bir şey kaybetmezler kaybeden biz oluruz bu kadar beklediğimiz içinMealen vol 2.
Kimse biz gibi elindeki tek santrafor olan Gomisi satip yarim sezon forvetsiz oynamaz mi diyoruz ozaman rengo
Falcao ilk lig macina 11 cikar.
Ama Monaco'da
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arap atlarina binelim diyorsun yani orta sahada. Bence 3 Arap fazla olur.Milan Bennacer’i almadıysa Diagne’den sonra hemen talip olurum. Soso faktörüyle oyuncuyu ikna ederim kulübüne de 12-15 arası teklif yaparım. Muazzam bir adam ama alamayız yine de
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi