Fatih Kaçar
Parçalı Üye
- 9 Ağustos 2010
- 4.712
- 591
- 1.523
Gökhandam sonrada şimdik mert. Bu adamlar bu topa girmezdi bence pozitif olmasa durumlar. Ne yani payalaşa paylaşa bunu mu paylaşmış. Yangın olmayan yerden duman tütmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı düşünüyoruz bence de mesaj veriyor ya da paranoyak olduk niye paylaşsın sebep de yok
Salah‘i cok istemistim eskiden ama bu kadar iyi olabilecegini ben de beklememistim.Bu heriflerin alayı yetenekli ama kafaları kırık. İyi olanları mahrez salah işte. Neden bizde olmasın
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu story atacak sebep yok gerçekten niye böyle bir story atmış kiGökhandam sonrada şimdik mert. Bu adamlar bu topa girmezdi bence pozitif olmasa durumlar. Ne yani payalaşa paylaşa bunu mu paylaşmış. Yangın olmayan yerden duman tütmez.
daha önce hiçbir adı geçen oyuncu ile alakalı bir şey söylemedi paylaşım vs yapmadı diye biliyorumMerti takip etmiyorum eskidende böyle paylaşımları var mıydı? Yoksa bana baya mantıksız ve saçma geldi bu paylaşım
ney paylaşmış renktaşGökhandam sonrada şimdik mert. Bu adamlar bu topa girmezdi bence pozitif olmasa durumlar. Ne yani payalaşa paylaşa bunu mu paylaşmış. Yangın olmayan yerden duman tütmez.
Mert kim ne paylasmis?Gökhandam sonrada şimdik mert. Bu adamlar bu topa girmezdi bence pozitif olmasa durumlar. Ne yani payalaşa paylaşa bunu mu paylaşmış. Yangın olmayan yerden duman tütmez.
![]()
Mbaye diagne
Yep he looks utter turd. 27 and has only played in dodgy leagues and in Turkey. 10 games and 0 goals for Senegal when up against international quality players Its a no for me we have another duffers up front. Not really sure I want another senagal striker from a crap league for 13.5mwww.grandoldteam.com
Son mesajı yazan buradan mı ?
dün ile aynı gelişme yokBeyler biri ozet gecsin simdi uyandim mal gibiyim.
Falcaoda son durum nedir
Oha 9 ağustos da maça mi çıkacak falcao monaco da rezalet gelmesi 20 ağustosu geçer gelmesin o zaman monaco nün keyfini mi bekliycez ..![]()
andre miguel valente silva
milan'ın her türlü elinden çıkarmak zorunda olduğu (çünkü piatek var ve leao'yu aldılar) monaco'nun ise almayı çok istediği santrafor. milan ucuza vermemek, aksine monaco da çok para vermek istemiyo...rerererarara.net
milan'ın her türlü elinden çıkarmak zorunda olduğu (çünkü piatek var ve leao'yu aldılar) monaco'nun ise almayı çok istediği santrafor.
milan ucuza vermemek, aksine monaco da çok para vermek istemiyor.
ve ayrıca monaco, falcao'yu gönderip elini de zayıflatmak istemiyor, ki 9 ağustos'ta ligue 1 başlıyor.
bütün bunları düşününce falcao transferinin gecikmesi çok normal
yani meali adamlar lig maçına çıkacak o güne kadar beklemeyin
Gelişme yok.Emre kap geldi sadeceBeyler biri ozet gecsin simdi uyandim mal gibiyim.
Falcaoda son durum nedir
Gece monaco da kalacak haberi çıktı ama söyleyen adam İtalya'nın ertem şeneriymişBeyler biri ozet gecsin simdi uyandim mal gibiyim.
Falcaoda son durum nedir