Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen ben yazdım. Adamlar onları salak yerine koyduğumuzun farkında baya giydirmişler bizim lige.

Ben de Fiko sizi düdükledi, ama bu kötü tecrübe ile komple ligi yargılamamalısınız, sizin mallığınıza getirdim. Diagne süpriz yapabilir ama riskli, para bayılcaksanız Luyindama ve Marcao'yu izleyin, +15M'a alabilirsiniz ilerde, onlar sizi mutlu eder dedim.

Adamlar Türkiye liginden elini ayağını çekmesin diye düşündüm, biz Ndiaye'yi kitledik BJK Cenk'i adamlar bir daha oradan transfer yapılmaz diyordu 10 sayfa :(

Okudum yazını iyi yazmışsın.

fena baymaya başladı 5 gündür süren pazarlık mı olur?
ya da neyin pazarlığı bu?
yine sezona forvetsiz başlayacağız bu gidişle.
bari 6 numarayı alsaydık.
Ben de anlamiyorum iki aydir yinepesinde kosuyorlar sakiz gibi uzadi bu mesele.

Olumluysa al degilse birak pesini baska adam al.

Türk dizisindeki acemi asiklar gibi is yapiyor bizim yöneticiler.

Mantikli sonucta adam dünya capinda forvetini niye belese göndersin?

Biz 33‘lük Gomis icin bile belese gitti dedik ve sönetimi elestridik.
Belki forvet alırlarsa yıllık ücretinden kurtulmak için... Şuan bedava vermek için hiçbir nedeni ve mantığı yok.

Ben zaten bedava geleceğine inanmıyorum, sırf ffp'dan yırtmak için A.bulut ve Mendes'i işe dahil ettik, Monaco'ya para vermesek bunlara kelle başı 1m+ para gider.

Bunların da yerli sevdası tuttu
Bunun altında bir bit yeniği var kesin

Yanginci tayfa vol 2:

Simdi biz Diagneyi sattik
Son gune kadar Falcao diye yonetim ugras verdi. Ve transferin son gunu Abdurun aciklamasi: haftalardır 2 saat uykuyla kaldik, baskanin hanimi Mustafa baskani eve sokmadi ve baskan 2 hafta bizim evde kaldi. Falcao ya cok tesekkur ediyorum, Monacoyada tesekkur ediyorum. Elimizde Mitroglu var. Yine sampiyon olacagiz.

Ve kapanış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt