Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah dan adminsin. Yoksa kuş ilan edip afaroz ederlerdi seni burada

Alan'ın transfer sürecinde çok iyimserdim bu kez öyle değilim bu kadar uzarsa olmayacağının resmi oluyor genelde, Banega mevzusunun kopyasını yaşıyoruz.

Bizi bu kadar beklentiye sokan yönetimin Allah belasını versin. Alamayacaksan falcao için uğraşıyoruz demeyeceksin. Cımbızla seçip beceriksizler ordusu yapmışlar

valla seve seve verecekler o kadar ima ettiler ilgileniyoruz dediler yiyorsa vermesinler falcao olumsuz sonuçlanırsa öyle bir infaal olurki aman Allahım gözümün önüne bile getiremiyorum
Ne diyon muhtar sen.Adamlar vermiyorum diyor seve seve verecekler diyon.Adamlara ne la senin yaşadığın infaalden istersen git kendini köprüden at.Monaconunda çokta şeyinde.

Yönetimi sever sayarım ancak 2 sene geçti bu takım Falcao ' dan başka forvet bulamadı mı yav? Diagne'nin büyük ihtimalle yollanacağı da alındığı gün belliydi o günden bugüne 6 ay geçti ve bu yönetim 2 senede 1 forvet alabildi. Kendilerini eleştirmeliler bu konuda. Ayıp

Eğer Falcao'yu vermiyorlarsa yönetimin bugün açıklaması lazımdı
Taraftarı daha fazla umutlandırmanın manası yok böyle bir durumda

valla seve seve verecekler o kadar ima ettiler ilgileniyoruz dediler yiyorsa vermesinler falcao olumsuz sonuçlanırsa öyle bir infaal olurki aman Allahım gözümün önüne bile getiremiyorum

Çok zor, bu konuda yönetim işleri iyi yönetemiyor açıkçası.

İnananlar iş bu mesajı layklasın.

Sayımızı bilelim.

Petrov kısaca;

Sadece Galatasaray değil, başka Kulüplerde Falcao ile ilgileniyor. Falcao takım kaptanımız ve en iyi futbolcularımızdan biri. Özel bir teklif gelmediği sürece takımda kalması önemli. Sadece daha iyi bir oyuncu gelirse gidebilir.
Andre Silva transferi maddi sebepler yüzünden gerçekleşmedi, şuanda başka oyunculara bakıyoruz. -4-4-2 sisteminde Falcao'yu destekleyecek 2. bir golcü bakıyoruz.

demiş.

Petrov kısaca;

Sadece Galatasaray değil, başka Kulüplerde Falcao ile ilgileniyor. Falcao takım kaptanımız ve en iyi futbolcularımızdan biri. Özel bir teklif gelmediği sürece takımda kalması önemli. Sadece daha iyi bir oyuncu gelirse gidebilir.
Andre Silva transferi maddi sebepler yüzünden gerçekleşmedi, şuanda başka oyunculara bakıyoruz. -4-4-2 sisteminde Falcao'yu destekleyecek 2. bir golcü bakıyoruz.

demiş.

daha da kısası Falcao malcao yok haydi başka kapıya demiş

fernando banega nasıl olur derken sevilla da birleştiler mariano diaz hayalleriyle başlayıp falcao ile devam ettik galiba onlar da monaco da beraber oynayacaklar iyi bir ikili oluşturmak isteyen her kulüp bundan sonra bir futbolcusunun adını bizimle anarak başlayacak transfer sezonuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt