- 1 Şubat 2009
- 25.120
- 25.312
- 3.468
Falcao defteri kapandı. Her transfer döneminde olduğu gibi bir güzel taraftarı oyaladılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah dan adminsin. Yoksa kuş ilan edip afaroz ederlerdi seni burada
Evet yangın tayfa sahaya inebilir.
o kadar uyardık gaza gelmeyin diye.Falcao defteri kapandı. Her transfer döneminde olduğu gibi bir güzel taraftarı oyaladılar.
Ne diyon muhtar sen.Adamlar vermiyorum diyor seve seve verecekler diyon.Adamlara ne la senin yaşadığın infaalden istersen git kendini köprüden at.Monaconunda çokta şeyinde.valla seve seve verecekler o kadar ima ettiler ilgileniyoruz dediler yiyorsa vermesinler falcao olumsuz sonuçlanırsa öyle bir infaal olurki aman Allahım gözümün önüne bile getiremiyorum
valla seve seve verecekler o kadar ima ettiler ilgileniyoruz dediler yiyorsa vermesinler falcao olumsuz sonuçlanırsa öyle bir infaal olurki aman Allahım gözümün önüne bile getiremiyorum
E haksız mıyız admin ? Her sene böyle oluyor.Evet yangın tayfa sahaya inebilir.
Petrov kısaca;
Sadece Galatasaray değil, başka Kulüplerde Falcao ile ilgileniyor. Falcao takım kaptanımız ve en iyi futbolcularımızdan biri. Özel bir teklif gelmediği sürece takımda kalması önemli. Sadece daha iyi bir oyuncu gelirse gidebilir.
Andre Silva transferi maddi sebepler yüzünden gerçekleşmedi, şuanda başka oyunculara bakıyoruz. -4-4-2 sisteminde Falcao'yu destekleyecek 2. bir golcü bakıyoruz.
demiş.