Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Petrov kısaca;

Sadece Galatasaray değil, başka Kulüplerde Falcao ile ilgileniyor. Falcao takım kaptanımız ve en iyi futbolcularımızdan biri. Özel bir teklif gelmediği sürece takımda kalması önemli. Sadece daha iyi bir oyuncu gelirse gidebilir.
Andre Silva transferi maddi sebepler yüzünden gerçekleşmedi, şuanda başka oyunculara bakıyoruz. -4-4-2 sisteminde Falcao'yu destekleyecek 2. bir golcü bakıyoruz.

demiş.
Yani satmıyoruzun kibarcası.

Çok zor, bu konuda yönetim işleri iyi yönetemiyor açıkçası.
Baştan ilgimiz yok diye açıklamayı Hasan ŞAŞ yerine Yönetim kurulu üyelerinden biri yapmalı idi. Maalesef iletişim konusunda bizim kulüp hiç profesyonel davranmıyor. Ayrıca yönetime Twitter yada diğer sosyal paylaşım sitelerine giriş yasağı falan koymalıyız. Kesin bir dille ilgilendik ama vermiyorlar dese idiler bu mevzu bu kadar uzamazdı.

yok neymiş ahmet buluıt jorge mendes falcaoyu bonservissiz alıcakmış abi yavaş alsın neyi alıyor monaco da enayi sana bedava adam vericek

evet artık falcao bekleyenlerin son durumu :
tenor.gif

Eğer açıklamalarında ima ettikleri gibi Falcaoyu yedekleyecek birini arıyorlarsa, Bu kadar uğraşmaya değmez. Kimse yönetime artık baskı yapmasın yoksa bonservis verip almak zorunda kalacak ki bizim için çok büyük zarar demek. Hiç gerek yok artık. Alsınlar g o tlerin e soksunlar Falcaoyu Artık gerçekçi yaklaşıp diğer hedeflere bir an önce yönelmeliyiz. Yoksa iş bafetimbi gomis olayına dönecek

Baştan ilgimiz yok diye açıklamayı Hasan ŞAŞ yerine Yönetim kurulu üyelerinden biri yapmalı idi. Maalesef iletişim konusunda bizim kulüp hiç profesyonel davranmıyor. Ayrıca yönetime Twitter yada diğer sosyal paylaşım sitelerine giriş yasağı falan koymalıyız. Kesin bir dille ilgilendik ama vermiyorlar dese idiler bu mevzu bu kadar uzamazdı.

Yönetim yalanlamadı sıkıntı orada, çok zor bir transfer deselerdi kimse bu kadar ümitlenmezdi.

samatta isimleri pompalanır yarın tekrar sonra yaremchukla beraber bi çöp daha gelir

Petrov kısaca;

Sadece Galatasaray değil, başka Kulüplerde Falcao ile ilgileniyor. Falcao takım kaptanımız ve en iyi futbolcularımızdan biri. Özel bir teklif gelmediği sürece takımda kalması önemli. Sadece daha iyi bir oyuncu gelirse gidebilir.
Andre Silva transferi maddi sebepler yüzünden gerçekleşmedi, şuanda başka oyunculara bakıyoruz. -4-4-2 sisteminde Falcao'yu destekleyecek 2. bir golcü bakıyoruz.

demiş.
Kıvrak zekan ve kavrama yeteneğinle adeta gönüllerde taht kurdun.Gözlerimiz kamaştı.Sen şu müthiş özeti geçmeseydin hep kafalarda bir soru işareti olacaktı.Aldığın oksijene,yaktığın glikoza sağlık.La bunu alın burdan.

Yönetim yalanlamadı sıkıntı orada, çok zor bir transfer deselerdi kimse bu kadar ümitlenmezdi.
Direk yalanlasalar bu kadar uzamayacak idi. Resmen taraftarla dalga geçildi. Ve bu ilk değil geçen seneki dönemin aynısını yaşıyoruz. Panikle çöp almayalım. Bari elimizdeki çöpler ile devam edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt