Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşafı senden önce o zaten binlerce kez yazıldı.Sanki çeviri yapıp özet çıkarmışsın gibi artistliğin kime. Götürün bunu çukura düşürün lan.
Ben haberin güvenilirliği açısından dedin sanmıştım, pardon.Paylasmaniz, bu siteyi engellememeniz sorun
Adam ustumuzden para kazanip arkadan hocaya salliyor
Falcao demek ki istiyor , yoksa parasını alır Monacoda, 1 sene sonra yine aynı paraları rahat rahat bulur başka kulüplerden.Falcao taraftarla toshack geçiyor.
![]()
Ligue 1. Monaco a « les moyens d'effectuer d'importantes acquisitions » assure Petrov
Le vice-président de l'AS Monaco Oleg Petrov s'est entretenu avec l'AFP concernant les ambitions de l'ASM. Si le club du Rocher a beaucoup investit sur des jeunes joueurs auparavant, Petrov n'exclut pas de recruter des joueurs confirmés.www.ouest-france.fr
haber kaynağı bu
Önce Xelçuk var sıradaTek bir şey kaldı follow @galatasaray
İçine gir abi begenenlerinBende gözükmüyor. Falcao'yu da takip ediyorum.
Edit: Harbi beğenmiş ya![]()
@Radamel Falcao ebene atlıyım, ne yavşak yönetimin var.
3 dil mi? vay be maşallah. ben ingilizceyi bile yapamıyomGerekirse çeviri de 3 dil biliyorum, ama çeviri ile artistik yapılması fikri anca senin gibi ergenlerden çıkar. evlat. 40 yaşındayım, çor çocukla uğraşacak vaktim yok. hadi başka kapıya..
Lafın bana ise hocam gelsinde bende g.t olayım razıyımFalcao gelecek , buradan birileri de kuduracak , öyle duruyor.
Yok yaw oyun oynanıyor. Bu sürecin sonu monacoyla 3 yıllık yeni sözleşmeye çıkacak.Falcao demek ki istiyor , yoksa parasını alır Monacoda, 1 sene sonra yine aynı paraları rahat rahat bulur başka kulüplerden.
Gelecek abi biraz sabır.
?
Kendisinde de biraz var sanki admirim.@Radamel Falcao ebene atlıyım, ne yavşak yönetimin var.