Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya beyler 2 dakika önce burası yas matem karamsarlık yeriydi.Bipolar belirtileri var toplu olarak bizde.GSC forumunu toplu olarak sükunete davet ediyorum.

Gelmiyorsa da çektirsin gitsin. Bonservis mi verecegiz 33 yasindaki adama? Cavani falan olsa neyse...

Bizim yönetim saf aşık moduna giriyor ya hasta oluyorum, 2 hafta uğraş, baktın olmuyor hedefini değiştir!

Cavani>Diego Costa>Falcao>Ebubekir>Cenk

Bu beşinden ilk ikisi imkansız gibi, ama 8-10 milyona Ebubekir’i rahat alırız bence.

14 Diagneden gelirse Falcao Falcao diye ağlamaya gerek yok. Vermiyormusunuz, keyfiniz bilir, oyuncumu yok anasini satiim...

Sorun bizim yönetimde degil

Biz zaten yillik ucret falan her konuda anlastik falcao ile,adamlari 10 milyon maliyetten kurtariyoruz utanmadan bonservis istiyorlar

Falcao muhabbeti yapana direkt engel koyacağım . Gelmiyorsa gelmesin yeter artık kusacagim

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao nün muslera yi takip etmesi önemli instagram da önceden yakın tanısa takiplesirlerdi muslera takim kaptani ve bizde falcao ile ayni dili konusan tek futbolcumuz onemli detaylar bunlar..

1564751992861.webp

Adamın o kadar takipçisi var prim ve etkileşim için yapmaz heralde böyle ucuz numaralar

Yönetim bir transfer sezonu daha uyutarak geçirdi 1 ayi. Diagne neden hala satılmadı? Neden ön libero ve forvet alınmıyor? Modeste, alan şimdi de falcao olayları sıktı artik. Alamayacaginiz adamlarla neden uğraşıyorsunuz ki. Monaco net konuşmuş vermezler bedavaya.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"4-4-2'de Falcao'yu desteklemek için ikinci bir golcü, bir merkez defans oyuncusu, orta saha oyuncusu ve bir forvet istiyoruz."

2 eylüle kadar da süremiz var demiş, bu da aynı kafada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt