Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen Falcao Muslera ile konusup TR ve GS hakkinda bilgi aldi. Muslera, Uruguayli olmasindan dolayi Ispanyolca konusuyor zaten ayni Falcao gibi.

Muslera yenge ve Falcao yenge bence baya iyi kanki olurlar. Muslera tuttugunu koparir.

Tamamen temenni: FALCAO H. O.

Devir değişti. Artık İnstagram'dan transfer gelecek mi gelmeyecek mi diye takip ediyoruz. Falcao sende ne adamsın ya çık iki kelime et. İma et. Yada sittir et gelmiyorum falan filan bir şey de.

Falcao'da herhangi bir problem olduğunu zannetmiyorum Falcao ile zaten anlaşılmıştır asıl mesele Monaco'yu ikna edebilmek. Ne olursa olsun Falcao sizin sözleşmeli oyuncunuz tek forvetiniz üstüne üstlük takımın kaptanıyken bonservissiz gönderilmesine razı olur musunuz ?

Gerekirse çeviri de 3 dil biliyorum, ama çeviri ile artistik yapılması fikri anca senin gibi ergenlerden çıkar. evlat. 40 yaşındayım, çor çocukla uğraşacak vaktim yok. hadi başka kapıya..
40 yaşında olman adam olduğun anlamına gelmez gundi. 40 yaşındasın 3 dil biliyorsun ama insanlara lalesi diyecek kadar yetersiz ve karaktersizsin. Üzülmen gerek 40 yaşındayım ama benden küçüklere Lalesi diyecek kadar terbiyesizim diye. Utanmayı bırak adam birde övünüyor. Hadi başka kapıya yaşınla değil, zekan ve yaşına yakışan terbiye ile gel kapıma.

"4-4-2'de Falcao'yu destekleyen forvet ariyoruz" demek Falcao'ya küfretmekten beterdir. Bu is bitmis, Falcao h. o.

433 Admini bilerek Galatasaray paylaşımları yapıyo.Geçen de Onyekuru ve Feghouli paylaşımları yapmıştı.Bi ara da Fernando paylaşımı da yapmıştı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt