Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_7231.webp

Hani sağlık kontrolüne gidiyodu bu?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncuya beğeni atıldı diye piyasası yükselmez.

Juve taraftarları Ronaldoya neler yazdı da piyasa mı yükseldi? Sıyrılın şu boş mantıklardan, yönetimin davranışları belirler süreci, sen tek sçeenek Falcao yaklaşımı yaparsan tabii yolmaya çalışırlar.

Juve taraftarları Ronaldoya neler yazdı da piyasa mı yükseldi? Sıyrılın şu boş mantıklardan, yönetimin davranışları belirler süreci, sen tek sçeenek Falcao yaklaşımı yaparsan tabii yolmaya çalışırlar.
Yok tt oldu diye fiyat yükseldi yok come to yazdık diye yükseldi.Bu saçmalığı yöneticiler ortaya atıyor ki taraftar kendi arasında gaza gelmesin transfer yatınca bizi suçlu bulmasın.

Falcao transferinde ya büyük bir kazık yeriz ya da transfer edemeyiz. Yönetim bu konuda beceriksiz olduğunu çok kez gösterdi. İşin kötüsü yönetimin bir transfere odaklanıp alternatifleri üretmekte de zorlanması. Falcao'yu transfer edemezlerse Cornelius'lara talim edecekler.
Hep aynı yöntemi deniyorlar.Oyuncu ile anlaşip sen gerisini hallet deniyor.Modeste,Alan,Emre Akbaba,Muric,Emre Mor vs.gibi...Sonrs yok menerler,yok kulüp satmadı; satan da maxsimun fiyata satış ya da kiralama yaptı.Taktik değiştirsek,mesala önce kulüple anlaşmak, sonra oyuncuyu ikna etsek olmaz mı?

Hep aynı yöntemi deniyorlar.Oyuncu ile anlaşip sen gerisini hallet deniyor.Modeste,Alan,Emre Akbaba,Muric,Emre Mor vs.gibi...Sonrs yok menerler,yok kulüp satmadı; satan da maxsimun fiyata satış ya da kiralama yaptı.Taktik değiştirsek,mesala önce kulüple anlaşmak, sonra oyuncuyu ikna etsek olmaz mı?
Fakirik fakirik 4 olsun

Kesinlikle. Florentino Perez çıkıp taraftara siz böyle söyledikçe Mbappe'nin fiyatı yükseliyor dediğini düşünsenize komedi yav

Daha yeni mahkeme kararıyla az biraz nefes alan yönetim falcao gibi riskli bir transferi yapamayacak olsalar bu transfere kalkışmazlardı.Onlar da biliyor ki bu transfer gerçekleşmezse liselilerin karşısında duran taraftar,cengiz yönetiminden desteğini çeker.Bu yüzden bu transferi gerçekleştirmek için tüm kurşunlarını harcayacak yönetim.Ha bu kulüp için iyi mi olur kötü mü olur bilemem.

Aslında oyuncunun bir kulübü istemesi transferi lehine çevirmek demek. Oyuncuya birçok kulüp talip oluyor kulübüyle anlaşmak istersen fiyat arttırırlar isteyenleri göstererek. Oyuncuyla anlaştığında kulüpler orta yolda buluşmak zorunda kalırlar. Ancak öyle olmuyor. Modeste'ye dava falan karıştı adam yarım sezon sonra Köln'e gitti. Alan için menejer devreye girdi. Akbaba'nın bizi istemesini kullanamadık. Bilmiyorum neler dönüyor transfer süreçlerinde ama doğru yönetemedikleri kesin.

Babacım millet transferde taktik uyguluyorsa sende çık falcao ile ilgilenmekten vazgeçtik de adamlar 9 milyon euro ödüyor yıllık sen iddiaya göre falcao ile anlaşmışsın bir 2 gün kenara çekil bakayım gör piyasayı sonra yap teklifini

Babacım millet transferde taktik uyguluyorsa sende çık falcao ile ilgilenmekten vazgeçtik de adamlar 9 milyon euro ödüyor yıllık sen iddiaya göre falcao ile anlaşmışsın bir 2 gün kenara çekil bakayım gör piyasayı sonra yap teklifini

o iş geçti , falcao'nun imajı zedelersin o vakit , en başta bu yola girmeyecektin.

kaldı ki zaten bedelsiz almaya çalışıyorsun.

Falcao beyefendi 433 instagram sayfasındaki Galatasaray taraftarı paylaşımını beğenmiş dün. Gelmeyecek mi yani bu adam?

Falcao gelir beyler ben rahatım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt