Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piyasa ucuk, feristahi gelse Momaco Falcao‘yu belese göndermez.

Maguire‘nin 80m pound yaptigi yerde Monaco Falcao icin de 10m ister.

Muhtemeln Cin ve Araplar iyi para önerdiler Monaco‘ya. Monaco‘da simdi bize bonservissiz vermek istemiyor.

Biz olsak biz de vermek istemeyiz, mantikli düsünün.

Yönetim falcao ile ilgilenirken bunu hesaba katmdiysa bu acemilik degil büyük enayilik olur.
Mendes guvenmislerdir. Mendes olmuyor der simdi ve Falcao ile anlastigimiz ile kaliriz

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kac milyon insan isi gucu birakti falcao diyo 1 tane yöneticide cikip bisey demiyo ya. Deli olmamak elde degil olmuyosa olmuyo de arkadas bu kadar zormu bu ya

yemin ediyorum çok acayip bir taraftar topluluğuyuz:) şampiyon kadrodan fernando, ndiaye ve onyekuru gitti. ndiaye yerine seri, onyekuru yerine de babel geldi.

şu an için sadece fernando'nun yeri boş kalmış durumda. emre mor, jimmy durmaz, şener gibi yerli alternatifler geldi. falcao transferi için olumsuz bir durum yok ama bizim taraftara bakarsan dünya yıkılmış gibi...
diagne gitse de kalsa da bizim için çok bir şey farketmez. bu kadar baskı oluşturup kendi kendimizi sıkıntıya sokuyoruz.

geçen yıl bu zamanlar ben de dahil belhanda'yı 8-9 milyon eurolara hemen satardık ama şimdi 12'den aşşağı olmaz, çünkü değerli diyoruz.
ki belhanda'nın taraftarla arasındaki iletşim, diagne kadar kötü olmasa da çok iyi değildi. olaylara bide bu açıdan bakmakta fayda var.
keyifli ve mutlu olmamız gerekirken, aksine sabırsız ve sinirliyiz.
saygılar...

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)

2 Ağustos 2019 17:08 · gurrpegi

cok dogru konusmus

yemin ediyorum çok acayip bir taraftar topluluğuyuz:) şampiyon kadrodan fernando, ndiaye ve onyekuru gitti. ndiaye yerine seri, onyekuru yerine de babel geldi.

şu an için sadece fernando'nun yeri boş kalmış durumda. emre mor, jimmy durmaz, şener gibi yerli alternatifler geldi. falcao transferi için olumsuz bir durum yok ama bizim taraftara bakarsan dünya yıkılmış gibi...
diagne gitse de kalsa da bizim için çok bir şey farketmez. bu kadar baskı oluşturup kendi kendimizi sıkıntıya sokuyoruz.

geçen yıl bu zamanlar ben de dahil belhanda'yı 8-9 milyon eurolara hemen satardık ama şimdi 12'den aşşağı olmaz, çünkü değerli diyoruz.
ki belhanda'nın taraftarla arasındaki iletşim, diagne kadar kötü olmasa da çok iyi değildi. olaylara bide bu açıdan bakmakta fayda var.
saygılar...

harika bir post.

twitter'daki ergen nesil dışında reaksiyonları gayet yerinde olan taraftardır. diagne'nin sorununun taraftarla olan iletişiminin değil kendisinin rezil ötesi bir futbolcu olmasından kaynaklandığının bilincindedir. bu nedenle bir türlü kaliteli forvet transfer edemeyen mustafa cengiz yönetimi'ne şüpheyle yaklaşırken bir yandan da forvet taleplerini çeşitli mecralarda seslendirirler.

keza ortasahadaki kara deliğin de kapatılması için sessiz bekleyiştedirler.

"ehe ehe ndiaye gitti seri geldi, onyekuru gitti babel geldi, kadro güçlendi bile zamki" diye kendini avutan taraftarlarımız ise, şampiyonlar liginde paspas olurken faturayı kime keseceğini ararken kaybolur.

bu takımın çok iyi bir forvete ve bir ortasaha oyuncusuna ihtiyacı var. eğer bu transferler yapılmayıp "gassaray'ın menfaatleri yüzünden dransfer yapamadık" diye geçiştirilirse, hali hazırda yapılan transferlerin de değeri bir değil, bir kaç kademe düşecektir.
2 Ağustos 2019 17:29 · armycore

Altına imzamı atıyorum.Menfaatlerimiz için tarihin en kolay grubundan çıkamadık ve milyonlarca eurodan olduk inşallah ders alınmıştır

falcaodan bagımsız diagne gitmezse ffp işi sıkıntı olur yoksa kalmasında sıkıntı yoktu fakat orta saha daha elzem ona da para lazım :(

Falcao ne istiyorsa yarısını Pietro Pellegri'ye verelim Diagne + bonservis ile alalım gelelim olmaz mı? :red:
İşin şakası bir yana kim bilir ne kadar bonservis istiyorlardır şu yaşına rağmen.

Nerde bizde o vizyon. O çocuk büyük forvet olur. Marcao ile kafa kafaya takas kabul etseler, saniye düşünmem.

saygılar...

Evet aslında biraz daha realist bakıp şampiyonluk hedefiyle ilerlediğimizde olumsuz bir tablo yok. Ancak Avrupa'da başarı hedefine odaklandığımızda Diagne ile CL'ye katılmanın umutsuzluğunu hepimiz görürüz. Yani biraz da hangi hedefe odaklandığınla ilgili bu. Bir fenerbahçeli olsam bizim takımı kıskanırdım. Ancak Fatih Terim'in hayaliyle bakarsak sinirlenir ve huysuz olurdum.

Mendes guvenmislerdir. Mendes olmuyor der simdi ve Falcao ile anlastigimiz ile kaliriz

Mendes Andre Silva‘yi da Monaco‘ya satacakti ama o is yatti. Muhtemelen birbiriyle baglantiliydi bu is.

Silva‘yi uygun bonservise getirecekti Monaco da Falcao‘yu birakacati.

Ama finansal acidan anlasamamislar. Muhtemelen bizim Falcao transferi de o gün yatti.

Zaten Falcao‘yu yollayip Silva‘yi almak büyük enayilik yani :)

Ts yarin forvetini açıklayacakmış
Kimi aldilar acaba

Sturidge diyorlardı

Ya artık yönetimden biri çıksın bişey açıklasın valla çıldıracam.Yemin mi ettiniz konuşmamak için?Gizemli gizemli imoji atmalar yok güzel espriymiş filan dalga mı geçiyosunuz kardeşim ya.

Maguire——> Manutd 90 milyon

Lewis Dunk——->Leicester 45 milyon

Manchester salak Leicester ondanda salak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt