- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Hazır bir Falcao'yu almaktansa yerli oyuncu olan Mevlüt'ü kadromuza katmaktan çekinmemeliyiz renktaşBize Mevlut kaldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazır bir Falcao'yu almaktansa yerli oyuncu olan Mevlüt'ü kadromuza katmaktan çekinmemeliyiz renktaşBize Mevlut kaldi.
Araya koç girer mesela.Sokar onlar 5 veriyorsa ben 6 veririm der.Suyu bulandırır.Sen bunlar olmadan alıp getireceksin adamıBir ayda bi transferi bitiremezsen araya daglar da girer yollar da
yemin ediyorum çok acayip bir taraftar topluluğuyuzşampiyon kadrodan fernando, ndiaye ve onyekuru gitti. ndiaye yerine seri, onyekuru yerine de babel geldi.
şu an için sadece fernando'nun yeri boş kalmış durumda. emre mor, jimmy durmaz, şener gibi yerli alternatifler geldi. falcao transferi için olumsuz bir durum yok ama bizim taraftara bakarsan dünya yıkılmış gibi...
diagne gitse de kalsa da bizim için çok bir şey farketmez. bu kadar baskı oluşturup kendi kendimizi sıkıntıya sokuyoruz.
geçen yıl bu zamanlar ben de dahil belhanda'yı 8-9 milyon eurolara hemen satardık ama şimdi 12'den aşşağı olmaz, çünkü değerli diyoruz.
ki belhanda'nın taraftarla arasındaki iletşim, diagne kadar kötü olmasa da çok iyi değildi. olaylara bide bu açıdan bakmakta fayda var.
keyifli ve mutlu olmamız gerekirken, aksine sabırsız ve sinirliyiz.
saygılar...
(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
2 Ağustos 2019 17:08 · gurrpegi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
PL 'nin kasımpaşa sı
Adem BüyükFalcao gelmiş gelmemiş işin orasında değilim. Bu tip durumlarda b planimizin olmayışı çok büyük risk. Malum Diagne kazıgını bu yüzden yedik. Devre arasını Modesteyle geçirip Diagne yi son dakka kitlediler.
Diagne gitti diyelim
Falcaoyla son ana kadar uğraşıl olmadı
Ya sonrası?
Onu da mi satmisiz.Feguli'yi kime sattık
manu'nun icler acisi halini aciklayan bir transfer.Manchester United have reached an agreement to sign England centre-back Harry Maguire from Leicester for £80m - a world-record fee for a defender.
#yok ebesinin.
Kalbim sıkıştıAdem Büyük
Tevafuktur hocamFalcao'nun Muslera'yı takip etmesi tesadüf müdür ?
Falcao'nun Muslera'yı takip etmesi tesadüf müdür ?