- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.072
- 4.338
Fatih Hocamı mutlu görmek bizim sabır kaynağımız yeminle..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 1 aydır çok içtim önümüzdeki 2 ay detokstayım.@Keramettin TANRIVERDİ abi aksam chivas mi var raki mi

Yok öyle değilmiş. FIFA bütün Afrika Kupası'nda finale kadar oynayan oyunculara 1 Ağustos'a kadar izin vermiş. Yani aslında normal izni bu. Galatasaray'ın verdiği bir izin de yok ayrıca. Ama Muslera'ya vermiş olabiliriz çok da fiziksel bir mevki olmadığı için.Feghouli iznini erken kesip dönmüştür adam sadece 12 gün tatil yaptı be helal olsun.
Ko yesin aslan seni![]()
Sofiannnnnnn![]()
O zaman Diagne nerede?Yok öyle değilmiş. FIFA bütün Afrika Kupası'nda finale kadar oynayan oyunculara 1 Ağustos'a kadar izin vermiş. Yani aslında normal izni bu. Galatasaray'ın verdiği bir izin de yok ayrıca. Ama Muslera'ya vermiş olabiliriz çok da fiziksel bir mevki olmadığı için.
Bence kendi tercihi hoca izin vermiştirfeghouli tatili haketmişti bence 5 gün daha kalmalıydı tatilde
Baskanlari bugun sakat degil, parada anlasamadik dedi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Admirim ben içebilirim, sen viski vereceğim dedin ben almam mı dedim.Son 1 aydır çok içtim önümüzdeki 2 ay detokstayım.