Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
O zaman Diagne nerede?
İşte ona git denmiş olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman Diagne nerede?
Sen de haklısın renkdaş.ama yine beceremedik sansınlar hınzırlığı varmış gibi yönetimde.ustu kapalı tavırları vs böyle okumak istiyorum.sonunda gelecekse 16 gunu günden sayamıyorum konu Falcao oluncaHeyecan artmıyor ki aksine azalıyor.Usandık artık 16 gündür falcao aşağı falcao yukarı

nasıl?yunus gidici belli oldu.
İşte ona git denmiş olabilir.
nasıl?
Oynar bence ya. Zaten asıl mevkisi yardımcı santrafor değil miydi bunun Kasımpaşa'da falan? O yüzden bence kesinlikle santrafor alternatifi olacak bu adam.
forvetı geçtim ama ortasaha lige yetişmeli bu işin şakası yok en zayıf noktamız ortasaha
Saglik kontrolunden gecerken haberler vardi Monaco fiyat dusurmeye calisiyor diye sakatlikla ilgisi olabilirOkudum o açıklamayı ama inanmadım..
Çünkü oyuncu ile kulüp fiyatta anlaşmadan imza atmak için sağlık kontrolüne gittiği nerede görülmüş.
Oyunuc Mendese ait. Mendes rica etmiştir oyuncum sakata çıkmasın belki başka yere satarım demiştir.
Bu arada sakatlıüı geçici bir sakatlık 3-4 haftaya oynayabilirmiş.
Şu anda yetişmeli diyebileceğimiz bir yer yok. Şampiyonlar Ligi'ne yetişsin yeter. Donk Belhanda Seri üçlüsü her türlü götürür zaten orta sahayı Türkiye'de.forvetı geçtim ama ortasaha lige yetişmeli bu işin şakası yok en zayıf noktamız ortasaha
he ben de teklif filan var gibi anladım.Emre mor jimmy ve feghouli var. şuan 4.alternatif oldu. Bence gider
2 bacak arasi, bel kirmaMor musmutlu
Pana macinda oynasa da izlesek aslan parcasini
he ben de teklif filan var gibi anladım.
Kemal Belgin: "Fenerbahçe'nin kaleciye ihtiyacı var." (A Spor)Sanmam. Adam çok yoruldu. Biraz dinlenmek isterdi eğer kulüp izin verdiyse. Ama helal olsun eğer dediğin gibiyse de. Zaten kötü oynarken bile en çok savunduğum isimlerden biriydi Feghouli. Çok seviyorum.Keşke.Ama belki de Feghouli insiyatif kullandı ve erken geldi.Diagnenin tatili vardır