Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli'ye 7 Ağustos'a kadar izin vermişlerdi çıkan haberlere göre ama onun yaklaşık 1 hafta önceden dönmesi hem Galatasaray'a hem de mesleğine olan saygısını gösterir

Bu yüzden başkasın SOSO :love:
Moderatörlük yakışmış renktaş, hayırlı olsun :hat: :giggle:

Şuan en büyük isteğim balotelliye çökmek al balotelli silas arkana yaslan

Balotelli sıkıntılı tip olmasa senelik 3 civarı para istiyormuş.Hellas verona ile anlaşmak üzereymiş

Falcoya 7 milyon artı bonsevris verecegimize baloya 3 mrnejerine 2 2 de imza parası verelim 7 milyona biter balo

Ben hala fred’i alabileceğimizi düşünüyorum zor olsa da. United fernandes ve savic’i alıcak. Matic var Pogba gitmezse 5. Adam olacak fred. Alabiliriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16B402CE-1F05-490C-8D78-604E6E9F0757.webp
Arkadaşlar, Iphone X’i olan varsa geçen yaptırdığım bu Iphone X koruyucu kabından 2 tane yollamış adamlar. Haber verdim, kalsın sizde dediler.

Yani bilmiyorum para felan istemem, eğer gerçekten beğenen biri varsa yollayabilirim hediyem olur. (not yurt dışında kalıyorum, hollanda)

Ersin duzen israrla banega gelecek diyor

Fb deniz turucu almis trtspor
Bazen transferlerin basına yansıması iyi olabiliyo.Bu türüç transferi basına yansımasa muhtemelen gs bitirirdi.Taraftar tepki koydu türüç kazığını yememiş olduk üstüne bi de fenere kitlemiş olduk ohh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt