Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
Denizi de mi aldılar vay anasını avradini;vedat, deniz,ozan,emre,sadik,tolga herifler dream team gibi oldular,koç çaylaklığı üzerinden attı heralde,sen uyu mustafa cengiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvallahFalcao icin guzel haberler birkac gun icinde tekrar gelecek. O konuda musterih olunuz :-)
Tam dogrulatamadim ama bizden birileri yine Monako'ya gitmis bugun ogleden sonra. Ucus listelerine bakan arkadaslar varsa arastirabilirler. Ancak dedigim gibi dogrulatamadim.
Diagne gitti gidiyor, eli kulaginda.
Rahat olunuz :-)
Onun hesabı.
aynen kanks bide enes ünalı bi şekilde kapsak bi mucize olsa sonsuza kadar mutlu olabilirzTürüc kazığı bize saplanmadı çok şükür, Emre Mor'u kapmamız enfes oldu keza Jimmy'de Türüçten çok iyi
kelini yerim ya
Mbaye CAGNE!
Keramettin abi degildir ya surekli salliyor o hesap. Telefondan giriyorum yazi buyukse kusura bakmayin, kucultebilirsiniz. Edit yaparakOnun hesabı.
Vallaloid e kiralandıaynen kanks bide enes ünalı bi şekilde kapsak bi mucize olsa sonsuza kadar mutlu olabilirz
Allahım gooooolFalcao icin guzel haberler birkac gun icinde tekrar gelecek. O konuda musterih olunuz :-)
Tam dogrulatamadim ama bizden birileri yine Monako'ya gitmis bugun ogleden sonra. Ucus listelerine bakan arkadaslar varsa arastirabilirler. Ancak dedigim gibi dogrulatamadim.
Diagne gitti gidiyor, eli kulaginda.
Rahat olunuz :-)