Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Modum bu dediğinize kendiniz inanıyormusunuz hee söyleyin bana. TşkVolvo reklam filmınde oynucaktır ikisininde sponsporu volvo heyecanlanmayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modum bu dediğinize kendiniz inanıyormusunuz hee söyleyin bana. TşkVolvo reklam filmınde oynucaktır ikisininde sponsporu volvo heyecanlanmayalım
2 ay önce 10 milyonu getiren denizi alir diyen baskan 2 milyona satacak degil herhalde 3,5 ödendi büyük ihtimalO zaman 1.5 m euroya aldık diye yuttururlar
Herife bak telefonu almış eline iş atıyor resmen

Fener’in deniz’i 2 milyona aldığına inanam bu adamların 2011’de şike yapmadığına da inanır. Vedat’ı da 3.5’a aldılar zaten kesin o da 3.5’dur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Falcao buyursun gelsin ama son orta saha 24 yaş altı olsun istiyorum.Katarda eskiden Diane Adindaki bir oyuncu tozu dumana katmis. Enayiler isim benzerliginden dolayi Diagnedende ayni katkiyi bekliyor olabilir.
Diagneden sonra Falcao ve Banega ho dermiyiz?
muslera napiyon
Bence halka açık olan her kulübün yapması gerekiyor.bu resmen yolsuzluğun önünü açan bişeyFFP tabi olan kulüplerin bu KAP bildirimlerini eksiksiz yapması gerekiyor bu ne saçma iş yav
bizde şikelerine rağmen şike şike şampiyon oluyoruzAdamlar sahada şike yapıyorlar, transferde şike yapıyorlar. Adamların yaşam gayesi olmuş şike. Bir insan yalan söylemeye başladı mı o yalana gerçekmiş gibi inanır ya bunlarınki de öyle. Hayatları sahtelarlık.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
![]()
6 numara icin hala bir isim yazilmadi
Man from the Earth
3,5 vedat dogru ama 2 oyuncu bonservis ve 2 oyuncu kiralik verdiler yani toplam 4m euro buldu
Deniz en az 3m girmisdir