Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.743
- 11.831
- 1.163
Şuan 2.6 M eksideyiz şu kadro ile bile sezona başlayamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halil Dervişoğlu'nu isteyen tek ben değilmişim.onyekuru gelmezse samuel kalu demiştim,gecen guzel de gol attı bize.menajerler getirebilir.
acıkcası kondogbia,samuel kalu,falcao ve halil dervişoğlu süper olur
agırsa agırağır oldu sanki biraz
Ben geleceğini düşünüyorum , senin görüşün de beni ilgilendirmiyor.seviye mi kaldı
gelmeyecek iste belli oldu
1 ay önce ilgilendik,1 aya da teklif yaparız herhaldeHalil Dervişoğlu'nu isteyen tek ben değilmişim.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Karısının veya falcaonun beğendikleri falan umrumda değil.Çok net bir şekilde etkileşim kasıyorlar işte
Aşırı arsızlar ve kalitesizler. Feneri rakip olarak her zaman tercih ederim. Bjk taraftarı zır cahil ve görgüsüz.
çok umrumda değil gelmesi ya da gelmemesi, sen biraz agresif bir renkdaşsın galiba.agırsa agır
gelmeyecek iste
kendimizi kandırmayalım
Şuan 2.6 M eksideyiz şu kadro ile bile sezona başlayamayız.
etkilesime gecmedimBen geleceğini düşünüyorum , senin görüşün de beni ilgilendirmiyor.
Benimle etkileşime geçmene gerek yok , sen de bağımsız bir şekilde görüşünü paylaşabilirsin forumda.
Bu işi yapsa yapsa 007 Apo yapar.AliNaciKucuk
: "Monaco'nun inadı kırılamadı hala. Pazarlıklara 3 milyon euro ile başlamışlardı. Galatasaray yönetimi de transferin süre alabileceğini ifade ediyor. Önümüzdeki hafta içine kadar sürecek gibi duruyor"
Hocam farketmedin heralde, benim mesajımı alıntıladın diye sana cevap veriyorum.Para sen nelere kadirsin kolarovu bile 10 yıl cl görmeyen fbye getiriyorsun
kapsıyor şu an ekside bitirsek bile devre arası hallederizNası ya devre arası kapsamıyo mu sezonu.
Para sen nelere kadirsin kolarovu bile 10 yıl cl görmeyen fbye getiriyorsun
Benden olabilir idi bu espirili sözOkan Koç: “Hayaller Falcao gerçekler Marcao.”
(A Spor)
oğuzhan akgüne sallayan 3-4 tane mal bjkli olmuş.müptezeller sözleşme uzatmayaydınız da biz alaydıkşu bjknin maca bakayım da oguzhan akgün oynamıs mı