- 10 Mart 2013
- 121.642
- 158.485
- 5.068
@Serkan Şafak Bu mimar sen misin lan yoksa?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen tıbbi terimle bipolar bozukluk var herkesteMariano Diaz bu haftasonu imzayı atar, Falcao gelir.
Lüzumsuz duygusal iniş çokış yaşıyorsunuz.
yarın o daarada hazırlık macı var mı
vedat-kruse ikilisiyle sahasinda fb epey bir mac alir ama deplasmanda ve büyük maclarda temposuz kalacaklarini düsünüyorum. ayrica kadroyu benzer kalitede adamlarla cok sisirdiler. 2 stoper almalari lazim. bizde orta saha ve forvet eksik. daha mitroglu gitmek zorunda. ilk 11 olarak bizim kadro cok daha kaliteli diyebilirim. marianoya sövüyoruz falan ama isladan 10 kat daha iyi adamGordugun kadrolari karsilastirirsan, hem oyun felsefesi hem kalite ve ic ve dis maclari.
Hangi kadro daha yakin sampiyonluk icin, ve iki kadronun iyi ve kotu yanlari.
a yalan kanalinda calisan herifi ciddiye almam mümkün degildirEmre kaplanı gördün mü twitterda ergen ergen tripler atıyor hahahaah
Falcao için bir kaç güne yine olumlu haberle çıkacakmış
altyapıda 6 numara oynadıgı macta bile iyiydi
Yarın arenada Panathinakos ile maçımız var reis bunu bilmemen üzdüarada hazırlık macı var mı
Kimse almıyor ki zaten bi tek o alıyor kendinia yalan kanalinda calisan herifi ciddiye almam mümkün degildir

:/
Emre Mor çöpleri?Duyum-ül Top 3
1) Diagne'nin arabasının paketlenmesi
2) Davala'nın kaskıyla kafasını sallaması
3) İç mimarın takibe alınması
İç mimar bile prim yaptı vay be
Karabasan Falcao gecenin ilerleyen saatlerinde yine gelecektir adam kabusumuz oldu
ben de bilmiyorum