Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Anladım da karısı adamı neden takip etti onu düşünmek gerek ?Herkes primci olmuş.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladım da karısı adamı neden takip etti onu düşünmek gerek ?Herkes primci olmuş.
16 veya daha fazla transfer yapmislar. Lige yeni cikmis, yepyeni bir takim. Imkânsiz degil ama cok cok cok zor.Niye olmasin?
Olumsuz şeyler daha çok ilgimizi çekiyor.falcaonun muslerayı takibe alması niye önem arz etmedi piskopat mıyız
Ne? tasarımcı gibi birşey misu herife mimar deyip durmayın
Bunu yazacaktım bende tam olarak... Fener derbisinde kadıköyde böyle şamaroğlanına çevire fenerlileri sahaya inerler sinirden...Emre Mor ligimizin kasapları tarafından sert faullerle durdurulur umarım hakemler müsade etmez ...
Bu kamp pek ise yaradi mi bilmiyorum.Gstv'de Avusturya kampını izliyorum da, Alberto hoca müthiş yüklemiş takımı. İyi bir dos ve falcao gelirse bizi fb'nin 6222 hakemleri bile durduramaz.
tasarımcı
Anladım da onu nereden biliyorsuntasarımcı
mimarlık diploması yok
Bu adam yazdıysa bitmiştir
Bugün de geldi Allahın izniyle, rahatça uyuyabiliriz

Aga sen diplomaya neden bu kadar taktın. Bi iç mimar diploması dediğin bu devirde max 200 bin tl zor bişey değil yanitasarımcı
mimarlık diploması yok