Onur Emre
Sarı Üye
- 2 Ağustos 2019
- 571
- 680
- 1.138
Bu Galatasaray yönetiminin transfer politikasına benzemiş daha çokYangın tayfaya özel gif yaptım
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Galatasaray yönetiminin transfer politikasına benzemiş daha çokYangın tayfaya özel gif yaptım
![]()
Evet 3 saat önce böyle bir hikaye paylaşmışEkli dosyayı görüntüle 53629
İnstagram yok bende gerçek mi bu?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaşın 3 durumu var monacoday 2si. 3. Durumu bu doğru.Ekli dosyayı görüntüle 53629
Adami arayayim gitsin ozel.univ tenin birine bassin parayi derse girmeden alsinIste o yuzden tasarımcı. Designer . Dekoratör diyebilir kendine..
Mimar olmak icin diploma lazim.. Nasil diplomasiz doktor olmazsa diplomasiz mimar olmaz.
YesEkli dosyayı görüntüle 53629
Ekli dosyayı görüntüle 53629
www.instagram.com
oha harbi gerçek kontrol ettim son hikayesine bakın
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
Adamdaki ünvana bak
Yani MYC alacak olmasam sana bir şey derdim de neyseFalcao gelmeyecekse Diagne kalsın. Öyle yada böyle gol atan forvetimiz var. Zaten bonsrrvis vermedik kimseye, yunusu satsak kapatırız hesabı.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yemin ediyorum , forumca Galatasaray muhabirlerinden daha iyi haber potansiyelimiz.oha harbi gerçek kontrol ettim son hikayesine bakın
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
Luyindama 1 milyon euro
Marcao 800 bin euro
Emre Mor 725 bin euro
Ozornwafor 100 bin euro
Toplam 2.6 milyon euro + hiç birinde maç başı yok
Selçuk ise yıllarca 2.9 milyon euro net maaş + 25 bin euro maç başı aldı![]()
Gerçek de kim bu adamoha harbi gerçek kontrol ettim son hikayesine bakın