Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1564781291712.webp

Yok mu aramızda bir hekır abdürrahim albayrağın telefonuna girecek ? böyle bir babayiğit ancak gscden çıkar

Yarın KAP falan gelmez. İmkan vermiyorum. Öğlen ki durumdan sonra işler epeyce sarpa sardı. Muhtemelen bir bariyer muhabbetine daha hazırlıklı olmamız gerekiyor. Çok istedik ama MONACO vermedi diyeceklerdir sürecin bitiminde muhtemelen Mitro gibi biri transfer edilir.

diarra adının normal şartlarda önlibero olması lazım bakalım ne cıkacak

Yarın kap felan gelmez ben şu ana kadar maç günü transfer açıklandığı nı hatırlamıyorum..

Yarın KAP falan gelmez. İmkan vermiyorum. Öğlen ki durumdan sonra işler epeyce sarpa sardı. Muhtemelen bir bariyer muhabbetine daha hazırlıklı olmamız gerekiyor. Çok istedik ama MONACO vermedi diyeceklerdir sürecin bitiminde muhtemelen Mitro gibi biri transfer edilir.

guzel totem

Öğlenki olay neydi hocam kaçırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt