- 19 Mart 2014
- 29.685
- 31.079
- 2.718
Ya turco demiyor. Tam 10 kez tekrar ettim. Yetmedi Rigobertin hesabından devamını dinledim. Turco falan demiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La Que al Turco net.
yıktın tüm hayallerimi..La entidad peor ocupe diyor orda ,formati poesete koyarken ,kotu bir saklama gibi dusunebilirz
Kolombiyalilarin ispanyolcasi lazlsrin turkcesi gibi
Kesinlikle Turco diyorBiraz biliyorum da çok hızlı konuşuyor. Ama Turco dediğini anladım.
Yeni story'nin konusu selam gönderen bir içerik olur kriptocular ve yangın tayfa oltaya gelirBakalım yeni instagram storisinden ne sonuç çıkaracağız.
Bu Falcao olayının bokunu çıkarmadıkmı?

Gicikligina vereceksin bunu italyanin elinebu falcao da transfer görüşmesi ayağına yazın en sert antrenmanlarından kaytarıyor
Herkes Ispanyol kesilmiş.
sent via GSC
Tamam da İspanyolca ülkelere göre çok farklı telaffuz ediliyor mesela Madrid de yaşayan birisi Sevilla'ya Seviyya der (iki l olunca y olarak okunuyor Arjantinliler ise Sevişa diye telaffuz eder. Bu adam Kolombiyalı Madrid İspanyolcası konuşmuyor olabilirFilmlerde filan Turco derken cok net ve bastirarak soyluyorlar. Burada Turco yerine Turke veya ona benzer diyor. Bence Turk filan demiyor
Falcao için 2 tane atak helikopter görevlendirilmiş.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aslinda planlamislardi . uA yetkilileri bile ates mates Heyecanlandik Yetmiyor felan demislerdi. Ama sictilar plan zictiRenktaslar bu helikopter olayi cok sacma geliyor bana