Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar foto video falan tamamı yalan olanaz ya ateş olmuyan yerden duman çıkmaz hasan hocanın emin adımlar gelisyoruz diye attığı insta paylasimi Fatih hocanın her fotoğrafta mutlu olması var biseyler yarın biseyler belli olucsk bence
Hocam hep yarın bişeyler belli oluyor zaten :D

Gelecek sene Cavani nöbetine şimdiden yerimi ayırtmak istiyorum :asd:

5675.webp

falcao için yapılmadık totem kaldı mı? varsa bu kez toplu şekilde yapıp deneyelim
Benim bi totemim var genelde çok buyuk oynadigim iddaalarda son maca kalirsam kullanirim, evdeki bütün cami kapıyı acarim holde cereyanda ciplak otururum macin bitmesini beklerim. Eger transfer son güne kalirsa bi denerim

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Benim bi totemim var genelde çok buyuk oynadigim iddaalarda son maca kalirsam kullanirim, evdeki bütün cami kapıyı acarim holde ciplak otururum macin bitmesini beklerim. Eger transfer son güne kalirsa bi denerim

——————————————————

Falcao gelene kadar sıçmıyoruz

İşten gelince yazamadım telefondan zor sabah 8de başladığım nöbetimi siz değerli renktaşlarıma devrediyorum iyi nöbetler

Benim bi totemim var genelde çok buyuk oynadigim iddaalarda son maca kalirsam kullanirim, evdeki bütün cami kapıyı acarim holde cereyanda ciplak otururum macin bitmesini beklerim. Eger transfer son güne kalirsa bi denerim

——————————————————

işte bunu kollektif olarak yapmak lazım falcao için

Monaco'nun az da olsa bir bonservis istemesi anormal bir durum değil. Falcao hala high level iş yapan bir forvet. Bizde Gomisi 6'ya sattık, Fernando'yu 4.5'a. Üstelik bunlar bir Falcao değil.

30 yaş altı biraz iş yapacak bir forvet 10 milyonun üstünde fiyatı oluyor piyasada. Eh, bizim beklentimiz Diagne ve Müriç gibi sıradan forvetlerden daha fazlası. Sadece biz değil, hoca da, yönetim de bunu istiyor. Bir bakıma mecburuz yani Falcao'ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt