Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakayoko ve Falcao olursa lig biter. İlk 11.:Muslera- Mariano- Luyindama- Marcao- Nagatomo -Bakayoko- Seri -Belhanda- Fegoulli- Babel- Falcao

1 ay uğraştık demesi celta ile olan bonservis problemiydi. güzel de giderdiler bu sorunu çok makul ücrete emre gs a transfer oldu.
falcao konusunda ise uğraşan yönetim değil menajerler. gene orda da bonservis meselesi var. bizimkiler de bonservise para akıtmak istemiyor. uzayan süreçte buydu. sanırım o da çözüldü. yeni mesele ise falcao nun bonuslarının masaya yatırılmasıdır diye düşünüyorum.

dün ki monaco açıklamasından sonra sanki çözüldü gibi değil henüz bonservis işi bence

Babel seri emre mor takıma yetenek katacaktır. Son iki sezondur mücadele gücü yüksek takım izledik ancak yetenek seviyesi üst düzey değildi. Bildiğiniz üzere hoca yeteneği yüksek topçuyu sever. Fiziki yüklemeler sonucunda sakatlık olmazsa Allahın izniyle yine ipi göğüsleriz. Ancak cl de bu takım yetmez. Muhakkak ayağı iyi olan ve alan parselizasyonunu mükemmel yapan bir ( dos 6 numara deep playmaker adına ne derseniz ) orta saha şart. Forvet çözülür ama orta saha daha elzem bir konu.
ben artık zaten şampiyonlar ligindeki takımlarla baş edebileceğimizi en azından bu transfer politikasıyla düşünmüyorum. Türkiye de şampiyon olalım da durmadan şampiyonlar ligine giderek illaki bir şeyler olur. Ama Türkiye de hep şampiyon olalım

Evet basında çıkmamış bir isim , orta saha transferi için Sebastien Ogier ile ilgilendiğimiz duyumunu aldım.

Falcao bu gece tribün de olacak ise, en gez 14/15 uçağı alması ön görülüyor.

ben artık zaten şampiyonlar ligindeki takımlarla baş edebileceğimizi en azından bu transfer politikasıyla düşünmüyorum. Türkiye de şampiyon olalım da durmadan şampiyonlar ligine giderek illaki bir şeyler olur. Ama Türkiye de hep şampiyon olalım

Bütçelere bakınca cl de hiç bir zaman hocanın hayaline ulaşamayacağımız açık . Dediğin gibi ülke içinde şampiyon olalım en azından mali durum düzelsin.

Önümüze bir ajax model var daha taze...
Dogru kadroyla hersey acik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt