Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün gazetelere göz attım. Ali Naci'nin haberi şöyle bir haber yapmış. Emre Mor fedekarlık yaptı ve Şener'den daha az kazanacak. Şener'e çok para verdik. Yedek bir oyuncu için kemiksiz 1 milyon euro çok fazla

ne açıkladılar ki

Aslan News

@Aslanews

·
17s

Monaco Başkan Yardımcısı Petrov: "Sadece Galatasaray değil birçok takım Falcao ile ilgileniyor. O bizim kaptanımız ve en iyi oyuncularımızdan biri. Ciddi bir teklif almadığımız sürece burada kalması önemli. Giderse yerine onun seviyesinde bir oyuncu almamız gerekir.”

Aslan News
@Aslanews

·
17s

Monaco Başkan Yardımcısı Petrov: "Sadece Galatasaray değil birçok takım Falcao ile ilgileniyor. O bizim kaptanımız ve en iyi oyuncularımızdan biri. Ciddi bir teklif almadığımız sürece burada kalması önemli. Giderse yerine onun seviyesinde bir oyuncu almamız gerekir.”
Tok saticiyi oyniyor iste güya
Oyuncu beni birakin gitmek istiyorum derse birsey yapamazlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190803-100519_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20190803-100519_Samsung Internet.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 203
Seri yi ilk defa izleyecem..

Deniz denen yalamanın gelmemesi iyi oldu.. iyi akıllanmışız tebrik ediyorum yönetimimizi...

En güzeli de artık yok öyle bol keseden para dağıtmak.. Yerli futbolcunun maksimum alacaklarını yıllık 300 bin bilemedin 400 bin euro ya çekebilmeliyiz..

Emre mor düşünün 750 bin euro ya oynuyor bu bir transfer başarısıdır ...

Deniz ile aynı mevkiide Jimmy,Feghouli,Emre var elimizde ki Feghouli ve Jimmy ile aynı stilde ve Jimmy'den iyi oyuncu da değil yani....o yüzden bize kitlenmemesi çok iyi oldu

Aslan News

@Aslanews

·
17s

Böyle bir açıklama olsa @Ligue 1 Türkçe sayfası kesinlikle paylaşırdı bunu. İtibar etmeyin lütfen. Fransa liginden haberler Ligue 1 Türkçe hesabından takip edilir. Resmi siteden daha bi güvenilir aslında.

bazı maçlarda
Feghouli-Seri-Belhanda orta sahası çıkıp
Babel-Falcao-Onyekuru/Emre gibi bir plan oluşturabiliriz

falcao dünya capında bir isim ama benı bu sene tek isim heyecanlandırdı o da radja naignolan manyagı takıma melo engin enerjisi getirecegi icindi

falcaoyla birlikte bunuda alalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu akşam inşallah bir Allah'ın kulu kamera karsisina geçip süreçlerle alakalı bilgi verir.
Geçen sene Fatih hocam çıkıp igtv yaptı şimdi o da sessiz.

Yönetim iyi bir şey yapınca veya taraftara ihtiyaç varken her gördüğü kameraya konuşurken 2 senedir transfer dönemleri ortada yoklar.

Monaco tarsfi çıktı konuştu herkes bu tranferi konusuyor siz de çıkıp bilgilendirme yapin bu taraftara bunu çok gormeyin artık

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt