Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.568
- 102.644
- 5.238
Kral beni bırakın arabistana gideyim diyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yallah arabistana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral beni bırakın arabistana gideyim diyor
Sen de yüzsüzsün belli tudor gibi bu durumda tek bi yerin kalıyorNeremle gülsem diye düşünüyorum zaten.
Yüzsüz derken? Tanımadığın bir insanla bu şekilde konuşma cesaretini nerden alıyorsun bordo klavyeli lafını bil. Ezbere yorumlar yaparsan cevabını alırsın.Sen de yüzsüzsün belli tudor gibi bu durumda tek bi yerin kalıyor
Yüzsüz derken? Tanımadığın bir insanla bu şekilde konuşma cesaretini nerden alıyorsun bordo klavyeli lafını bil. Boş boş yorumlar yaparsan cevabını alırsın.
Çok ürküttün beni erkekYüzsüz derken? Tanımadığın bir insanla bu şekilde konuşma cesaretini nerden alıyorsun bordo klavyeli lafını bil. Boş boş yorumlar yaparsan cevabını alırsın.
babele özel bi konu acıp bunları paylassak mı
Kaybol.Çok ürküttün beni erkek
Arkadaş beden hocası galiba çok alındı@Yasin Kırdar @Furkan Yünlü Birbirinize sataşmadan devam edin arkadaşlar sakin olalım teşekkürler
kim bu
solakmışSorloth/TS
Sayın moderatör sen mi susturacaksın ben mi susturayim ? @Recep YıldırımArkadaş beden hocası galiba çok alındı
Ekli dosyayı görüntüle 53709
Dün Falcao’yla fotoğraf çekilen Ömer Akçay açıklama yapmış