- 16 Haziran 2010
- 204.629
- 156.900
- 6.838
Valencia haberleri gerçekten yalan. Bir gidin.forvet hatlarına bakın daha yeni 9 numara aldılar, M. Gomez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük ihtimal ya da maçta çok fazla falcao tezahüratı yapılırsa bir ihtimal yarın a erteleyebilirler..Abdürrahim Albayrak maçtan sonra Falcaonun gündemde olmadığını açıklar.
Niye? Bir apachi falcao valencia a dedi diye mi?
Daha da falcao demeyin
yangın tayfanın baskanı gibi musap ya,lonjona inanmak nedirNiye? Bir apachi falcao valencia a dedi diye mi?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mustafa 2014te geldi hatırladıgım kadarıyla,sözlükte ya da forumda görmüşsündür tabi 1000 kere,görmüş olman fake olmadıgı anlamına gelmiyo.her neyse dediğim gibi sahaya ilk cıktıgı andaki hali yeterli,Galatasaraylılıgı için.yüzündeki tebessüme,heycana,durusuna bakarım ben
S400 ve Falcao aynı kaderi paylaşıyor.s400, space x falcon roketi, apollo 11 mekiği, airbus a380, antonov 225
bak o kadar eminim gitmeyeceğine
aynen seri gelince silmiş bu twitiniManu'yu spamlayin, su keltosun haberlerini de buraya paylasip prim yaptirmayin.
ö a kim?Ö.A. Ve Seref Aydin dün birbirinden alakasiz sekilde Falcao konusunda rahat olun demesi. Hatta ö.a. Daha da ileriye gidip Bu is çoktan bitti rahat olun dedi
Bilmiyorum çok ilginc bir süreç
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Adam gercekten fanatik fenerli alex hayrani filansa o yuzden sozlesme uzatmiyorsa birakin nereye giderse gitsin sanki fener alicak.onuda.oynaticak zibille oyuncu var fenerde ama ben fanatik fenerli oyuncuya sicak.bakmiyorummustafa kapının kulakları çekilmeli !!!
Rodrigo zaten oynuyor, M.Gomez oynayacak, Guedes yine as adam, e gameiro var, sağ açıkta Ferran torres wonderkidi var. Lonjon sağlam sallamışValencia haberleri gerçekten yalan. Bir gidin.forvet hatlarına bakın daha yeni 9 numara aldılar, M. Gomez.