Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu olumsuz haberler tamamen fiyat yükseltme çabaları. Taraftarın ilgisini gördükten sonra ne kadar koparırsak kardır diyor monaco yönetimi

images

Hangi taraftar bunu yapar?
Galatasaray'lıysan öyle bir maçta bunu fiziğin elverirse yapacaksın.. değişiklik hakkın zaten yok yanlış hatırlamıyorsam bu pozisyonda..

Bonservisi 200 bin euro diyor.. Mesela Trabzon neden riske girip almaz veya başka bi klüp ?

Renkdaş o yaklaşımla hiçkimseyi alamazsın. O başka kulüp biz olsak ne kaybederiz. İki bacağı olan bir futbolcuyu her türlü 200 e başka bir yere satarsın. Bunda çekinecek ne var?

Falcao ve esi bu isin olumlu yönde ilerledigine daha ne kadar sinyal versin beyler?

Belli ki tek sorun Monaco'nun para koparmak istemesi bu da cok dogal. Ben olsam ben de isterim Bonservis en degerli topcum icin. Yönetim 3-5m atip ikna etmeli artik. Buradan dönemez bu transfer, büyük bir prestij ve sinerji kaybi olur. Tüm dünyada yanki uyandirdi. Asil transfer aciklaninca yer yerinden oynar.

la fenerli olsa ne olur bjkli olsa ne olur Mustafa kapı, o Twitter hesabı belli ki onun fake falan değildir kim niye açsın. Bu konu nasıl açıldı helal olsun vallahi. Galatasaraylı olan evlatları gördük ztn yeterince son senelerde tuttuğu takımla olmuyor bu işler, sözleşmeyi de uzatır sıkıntı çıkmaz, relax pls.

eğer olmayacak gibiyse taraftarı beklentiye sokmaktansa usturuplu bi şekilde süreci anlatıp taraftarı bilgilendirsinler. son dakkaya kadar falcao peşinde koşup önümüze diagne gibi topçuları getirmeye hakları ve şansları yok. yaptıkları diğer güzel transferleri de güme ederler bu yanlışı yaparlarsa. 1 yanlışları 5 6 doğrularını götürür yönetimin.

çok sürüncemedeyse bu iş kısa yoldan ayrılıp yolumuza bakmalıyız.
bunlarda onu düşünecek beyin yok

la fenerli olsa ne olur bjkli olsa ne olur Mustafa kapı, o Twitter hesabı belli ki onun fake falan değildir kim niye açsın. Bu konu nasıl açıldı helal olsun vallahi. Galatasaraylı olan evlatları gördük ztn yeterince son senelerde tuttuğu takımla olmuyor bu işler, sözleşmeyi de uzatır sıkıntı çıkmaz, relax pls.
yav git tüm twitlerine bak 15-16 yasındaki cocugun yazacagı türden seyler yazılmıs.profilde 13 diyo kendi o zaman 9-10 yasında.9 -10 yasındaki cocuk öyle şeyler yazmaz.hoş twiterla da alakası olmaz o yaşta.yani saçmalık.belki abisi falan acmıstır ama sanmıyorum.nerden baksan saçmalık.neyse uzatmayalım

Mustafa Kapi cok yetenekli bir topcu ve sahaya ayak basar basmaz daha topa ayagi ilk dokundugu an o isigi gösterdi.

Velev ki fanatik fb'li ise, GS'mize kazandirdigimiz icin hem o hem biz sansliyiz cünkü fb'de cürüyüp giderdi ama simdi bizde sahaya ayak basti ve ilk adimi yapti.

Umarim bugün de oynama firsati bulur, gelecegi parlak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt