Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav git tüm twitlerine bak 15-16 yasındaki cocugun yazacagı türden seyler yazılmıs.profilde 13 diyo kendi o zaman 9-10 yasında.9 -10 yasındaki cocuk öyle şeyler yazmaz.hoş twiterla da alakası olmaz o yaşta.yani saçmalık.belki abisi falan acmıstır ama sanmıyorum.nerden baksan saçmalık.neyse uzatmayalım

Lan akıl var mantık var kim 10 yaşında bebe için fake açsın onun işte uzatma

yav git tüm twitlerine bak 15-16 yasındaki cocugun yazacagı türden seyler yazılmıs.profilde 13 diyo kendi o zaman 9-10 yasında.9 -10 yasındaki cocuk öyle şeyler yazmaz.hoş twiterla da alakası olmaz o yaşta.yani saçmalık.belki abisi falan acmıstır ama sanmıyorum.nerden baksan saçmalık.neyse uzatmayalım
düşünmeye değer, konuşmaya değer birşey değil bu niye üstünde durdun ki bunun

seri 6 oynar mı?6 da yeterli olmayabilir diyen fransa ligini cok iyi bilen bi abi var
Ligte iç sahada bize 6 numaraya gerek yok. Ortasaha pozisyon almasını, topu ileri çıkarmasını bilen, dinamik oyunculardan oluşsun yeter. Depte Donku kullanırız. Ama clde yeterli olmaz o ortasaha. Gerçi clye realin bile ortasahası yetersiz ben çok takmıyorum 3.olup uefaya gidelim kafi

bugün böyle bir kadro istiyorum:

1767234_Galatasaray_SK.jpg

Cengiz Ünder de Fanatik Galatasarayli ne degisti simdi?

Yetenekleriyle Avrupaya gitti ve Basaksehire büyük paralar kazandirdi 30 dan önce de Türkiyeye dönmeyecek.

Eger Mustafa patlarsa bize kazandiracak ve Avrupaya gidecek. Yetistirme bedelleri bize gelecek

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Adam Seri transferini bilememiş ama taa 5 Haziranda yazmış o haberi.Üzerinden 1.5 ay geçmiş biz almışız.O arada neler oldu kim bilir.

Tamam inanın demiyorum belki kolpa sallıyordur.Ama burada zülfo ağaya inanan adamlar bu herife bok atınca sinirim bozuluyor.

Her haber olumlu olacak diye bir gerekçe yok arkadaşlar rüyadan uyanmak lazım

Akşam ömer'i izlemeyi sabirsizlikla bekliyorum bakalim tek maçlik bir performansmiydi

Manu Lonjon sallıyor Falcao bizle anlaştı Monaco bugün bıraksa akşam uçakla gelir

Her futbolcu oynadığı takımı tutmak zorunda olsa bazı takımlar oynayacak adam bulamazdı. Ayrıca futbol gibi bir sektörün içine girdiğinizde, takım tutmaya veya taraftarlığa zaman kalmıyor. Adam gibi para kazanabileceğin ve hayatını o parayla sürdüreceğin 15 senen var. Olabildiğince çok çalışıp, kendini geliştirmen, daha iyi yerlere gelip daha çok kazanman gerekiyor. O süre dahilinde çok azının umrunda oluyor geçmişte hangi takımı tuttukları veya ne yaptıkları. O oyuncu canını dişine takarak oynuyorsa, çalışıyorsa ve bize maç kazandırıyorsa o zaman bize layık olmuş demektir.

Mustafa Kapı'nın maçlarda süre aldığında ne kadar mutlu olduğu, taraftar sevgisini gösterdiğinde gözlerinin parlaması benim için yeterli. Ben o çocuğa bakınca bu formaya layık olmak için, bu formayla başarılar elde etmek için canını dişine takacağını biliyorum. Gerisi benim için önemli değil.

Cengiz Ünder de Fanatik Galatasarayli ne degisti simdi?

Yetenekleriyle Avrupaya gitti ve Basaksehire büyük paralar kazandirdi 30 dan önce de Türkiyeye dönmeyecek.

Eger Mustafa patlarsa bize kazandiracak ve Avrupaya gidecek. Yetistirme bedelleri bize gelecek

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
1564827797862.webp
1564827811991.webp
1564827858052.webp
şu halleri bana yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt