Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhamda satılıp Seri ve banega kalitesinde DOS alınsın.

Bu olulacak üçlü ile çok net şanpiyon oluruz..Yani önemini daha fazla anlatmaya gerek yok.
Olay bu kadar basitken inşalla aksi bir durum olmaz.bizim için çok önemli olan sezonu çöpe atmayız.
Belhanda satılıp
Seri kalitesinde 6 numara ve banega alınırsa.
Emin olun lig için öyle falcao gibi forvete ihtiyaç kalmaz.

Böyle bir ortasaha ile ligi çok rahat götürürüz.
Geçen seneki rezil deplasman performansimizin en büyük sebebi ortasaha oyuncularimizin yetersizligiydi

Hayir oyle degil, ama dedigi mantikli gelmiyor.

Adamlarin zaten 4 tane forveti var ve rodrygoya buyuk para saydilar, ustunde Gameiro var.

arti ispanyada 40% vergi var.

Ha, Baskanlari gozu karartmistir taraftarlara illa bir hediye edicem diye Falcaoyu alir gelir orasina bilemem.

Rengim ona bakarsan sevillanında 6 tane orta sahası var ama adamlar buna rağmen banegayı bırakmıyolar benim burda haberin doğruluğunu veya yanlış olmasını eleştirmiyorum di marzio manu hakkında neler neler okudum yok şöyle sağlam böyle sağlam kaynaktır diye

neyse en azından zaman gecti biraz,başka bi konu bulsak mı

biz inşallah açıklama gelir diyoruz da açıklama gelsede falcaoyla ilgili uğraşıyoruz diyip geçecekler çok bi açıklama beklemeyin

Belhanda satılıp
Seri kalitesinde 6 numara ve banega alınırsa.
Emin olun lig için öyle falcao gibi forvete ihtiyaç kalmaz.

Böyle bir ortasaha ile ligi çok rahat götürürüz.
Geçen seneki rezil deplasman performansimizin en büyük sebebi ortasaha oyuncularimizin yetersizligiydi
6 numara için Marcao/Luyindama keyfinde transfer olsa

Rengim ona bakarsan sevillanında 6 tane orta sahası var ama adamlar buna rağmen banegayı bırakmıyolar benim burda haberin doğruluğunu veya yanlış olmasını eleştirmiyorum di marzio manu hakkında neler neler okudum yok şöyle sağlam böyle sağlam kaynaktır diye
O zamanlar olumlu haberler giriliyordu.Olumsuza dönünce kolpa oluyor.Burada setene barooon diyenler geçen gece olumsuz haber verince zaten bir şey bilmiyor tam kolpa falan yazdı.Geçmişte var

Adam Seri transferini bilememiş ama taa 5 Haziranda yazmış o haberi.Üzerinden 1.5 ay geçmiş biz almışız.O arada neler oldu kim bilir.

Tamam inanın demiyorum belki kolpa sallıyordur.Ama burada zülfo ağaya inanan adamlar bu herife bok atınca sinirim bozuluyor.

Her haber olumlu olacak diye bir gerekçe yok arkadaşlar rüyadan uyanmak lazım
sEri ile ilgilendiğimizi yazan Lequipe'di. Bu adam haberi oradan gördü sonrada Seir %99 Galatasaray'a gelmeyecek gelmesi imkasnız tarzı bir şeyler yazdı. Yani Seri ile ilgilendiğimizi duyuran o değildi onun haberi gelmeyeceğiydi o da patladı.

yav kampta olsa,6 numara gecikse de kimse bişey demezdi,iyileşmiştir herhalde artık

Galatasaray ve Falcao anlaşma masasında zaten yok. O masadan çoktan kalkılmadı mı? Monaco ve Galatasaray yazsa anlardım. Bomboş bir haber

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt