Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi bu Diagne neden kafadan bozuk anlasildi. Normal bir insan bir kadini idare edemezken bu arkadasin kendi haremi var. Birde o kadinlar arasinda entrika gırla tabi. Kafa beyin kaldirmaz

Kralımızın haremlik-selamlık havuzu
EBCbmzYWkAAth0T
Bu bize geldi geleli sinir hastası oldum ya.Her fotosunda elim ayağım titriyor.Kim başımıza musallat etti bunu ya

Bu Diagne neyin tatilinde ne yaptı ki ney oynadı acilen gelmesi kamp yemesi lazım

bu arada falcao net valenciaya gitmez valencia da almaz bi kadrolarına baktım hayvan gibi forvetler var kadrosunda rodrigo+maxi gomez olan takım falcao falan almaz

İlk ve en önemlisi lig farkı
İkincisi adamlar da şampiyonlar liginde

Bizim tek artımız fazla maaş vermek olur
Valencia da sanirim CL de bu sene. La liga bizim lige gore hem daha ust hemde bildigi aliskin oldugu bir lig.
Valencia varsa gercekten olasilik Bizi tercih ederse sadece para icin tercih eder.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lig farkından başka aklıma bişey gelmiyor şahsen. Tabi Falcao'nun Türkiye'yi gözünde nasıl canlandırdığı da önemli. Çocukları ve ailesi için yetersiz olarak görebilir, daha sakin bir ortamda mücadelesini sürdürmek isteyebilir. Ama tek artımızın maaş olduğunu düşünmüyorum. Atmosfer ve mücadele olsun, popülerlik olsun, yeni bir meydan okuma olsun hepsi önemli etkenler. Hangi yolu seçecek bakalım.

Yetti yahu bu kadar olumsuz haber. Gelmeyecekse gelmesin Falcao. Umarım alternatiflerimiz o kalitededir diyeceğim ama,orası da imkansız gibi.

hatırlıyorsan banega da bizle anlaştı geliyordu uçağa binmişti hani nerede yani transfer işleri kolay değil hele ki falcao ayarında bi adam için hiç kolay değil ben falcaonun bize geleceğine çok inanıyorum valencia hem bizim verdiğimiz maaşı veremez hem de valencia o kadar forvete falcao gibi yüksek bütceli birini eklemez birde falcaonun eşi açık açık mesajı veriyor istanbula gelmek istediği net belli
biz anlaştık zaten de monaco bize vermiyor işte sıkıntı orda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt