Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Le Aqua El Turco buraya gelecek

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

el turco mu

arda.jpg

Mantikli

Ispanya 2. lig / Hollanda / Belçika takimina falan kiralansin

Tecrübe önemli

Basarili oldugu takdirde ondan sonraki sezon 2. forvet olarak ekibimize katilir
reis ozan kabak örneği önümüzde. Bu cocuk yeterince pişmiş bence alt yas kategorilerinde. Bartali ile çalışması FT ile birlikte olması her türlü daha iyi bence. Hele antrenmanda birlikte çalışacağı oyuncuların kalitesi bile işine yarar onun. Falcao falan gelse mesela.

Yahu arkadaş yapmayın şöyle yorumlar..nereye bedavaya alıyordun..Bizim başkanlar ve yöneticiler duyumculardan daha palavracı oldu.Rezillik...
celtayı gerizekalılar yönetmiyor.

şuna inan şu emre transferi bu şartlarda çok önceden bitmeliydi..bizimkilerin piyasadan haberi yok.Hangi oyuncu ne kadar eder hiçbir fikirleri yok.böyle olunca anlamsız pazarlıklarla transfer süreci uzuyor.

falcao transferi zor transferdir.Burada hiç sıkıntı yok.
Ama bu kadar uzamasının bir açıklamasını bulamıyorum.
manoca 10 mliyonun altına bırakmıyormu.Aradaki fark nedir..neden yahu bir transsfer neden bu kadar uzar..Zaten olmayacak gibiyse bitirirsin.Alternatifine bakarsın.

batsuayi veya diazı kiralık olarak getirebilsek müthiş olur ama tabiki zor..
Forumda boş konuşmaktan başka işleri yok ki, başkan açıklama yaptı diye 8 milyon opsiyon koymuş kafaya bak hizaya çık, 13 e aldığı adamı verirdi sana 3 e 5e zaten, Allahtan çocuk sorunluda alabildik yoksa rüyamızda görebilirmiydik acaba

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne boş adamlarsınız lan, ne yapacak yönetim herkesin sosyal medya hesabına kilit mi vurduracak, iç mimar malsa yönetim ne yapsın falcao gibi bir adamı hiç basına sızdırmadan hangi yönetim alacakmış acaba.?

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kamil kardeş sana söylemiştim insanlara hakaret etmekten vazgeç.
kendine göre ne düşünüyorsan yorumunu yap geç...

bencede burada yönetimin yapacağı birşey yok.Bazen çok mantıksız yorumlar yapılıyor.neymiş diagne gibi oyuncuyu taraftar almış, gönderilemiyorsa gene taraftar yüzünden gönderilemiyormuş.Yani taraftar yüzde yüz suçluymuş.

Yönetim alehine mantıksız yorum olunca hemen tepki veriyorsun.Ama lehine absürt yorumlar olunca hiç ses yok.

yahu Galatasarayın alehine bir durum olsa bu kadar tepki koymuyorsunuz.
sizdeki sıkıntıda başkan ve yöneticileri çok fazla körü körüne savunmaya geçiyorsunuz

reis ozan kabak örneği önümüzde. Bu cocuk yeterince pişmiş bence alt yas kategorilerinde. Bartali ile çalışması FT ile birlikte olması her türlü daha iyi bence. Hele antrenmanda birlikte çalışacağı oyuncuların kalitesi bile işine yarar onun. Falcao falan gelse mesela.

Iyi de Ozan as11 oyuncusu olmaya basardi. Eger Falcao yahut baska birisi gelirse bu cocuk nasil her hafta full mac oynayacak?

daha neyin kokusu cikacak? Ispanyol medyasi, kolombia medyasi fransiz medyasi italyan medyasi yatti diyor. Asil siz polyannaciligi birakin da gercekler ile yüzlesin. Yangin tayfa en gec mac sonu cikmali ortaya, bunun ateslemesini yapiyoruz surada
hangi medya yattıy diyor ya :D sen bir yerlerin açık uyuyorsun bence

Falcao olmaması mucizesi olur bence. Bonservis konusunda bu tür pazarlık yapılması hem doğal hemde doğru bizim için

Emrivakilik durum yok adam haklı. Burda paylaşmadan adminlerle paylaşacaktın. Onlar uygun görürse burda paylaşmalıydın. Yeni üyesin şunla görüştüm şu olacak bu olacak. Bence çok kibar davrandı arkadaş sana
Dostum yalan söyleyecek değilim upload ediyordum fotoğrafları şuan da senin gibi bir kaç kişi daha çıkarsa mesajı silip adminlere de göndermeyeceğim. Ne kıymet bilmez adamlarsınız bir şey yazalım dedik forum öğrensin diye yaptığınza bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt