Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Falcao hayırlı olmadı arkadaşlar
Cagne de gitmiyor.
Cagne de gitmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vergi meselesi tabi doğru hatta tam olarak %43 vergi alınıyor.Falcao Valencia'ya gidemezmiş orada bizim vereceğimiz 5 6 milyon yerine Valencianın 11 12 m vermesi gerekiyormuş vergiler yüzünden
Bu vergi meselesi doğru mu acaba
beybinin şalteller attı mustafa kapı fenerli denince şuan delil topluyodur bir yerlede
Açık ve net aynısını düşünüyorum.Falcao 2. planda benim için. En önemlisi Diagne'nin gitmesi ve bosverlisi 6 numara alınması. Forvet Wellbeck, Sturidge birini alsınlar...
bu israfı ne zaman banlayacaksınız modlar merak ediyorum birine fake demek ban sebebi efsanemize parator demek değil mi
Abi Telles (21), beğenmesek de Carole, yine Linnes transferleri de scout'a girmez mi?Scout Ekibinin sorgulanması gerekmiyor mu?!..Bu ekibin kurulmasına önayak olan Hoca da iş başında n'olacaksa?!..
Yıllar geçti; bulabildikleri, Dünya Alemin bildiği 13 milyonluk Bruma (Hala da çok fazlasını edebilmiş değil), 8 milyonluk Luyindama (Ucuz olmasa da iyi iş), Marcao (Scouting diye buna derim!)...Birde en son bula bula Tetteh' i bulmuşlar ki transfer edilmesinden hala endişe duyduğum kütüğün biri...
Böyle scouting mi olur?..Ortaya yerli ya da yabancı birkaç futbolcu önerisi koymaktan aciz iseler hemen bugün kapı önüne konulsunlar; yok Hoca bunların fikir ve önerilerini dikkate almıyorsa daha da vahim!..
Amrabat + Diagne’ye +20 milyon euro gömdürdü sonuç sıfırrr. Transfer yapmayı bilmiyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
.
Falcao Valencia'ya gidemezmiş orada bizim vereceğimiz 5 6 milyon yerine Valencianın 11 12 m vermesi gerekiyormuş vergiler yüzünden
Bu vergi meselesi doğru mu acaba
Yiğitleri,Tarıkları saymıyorum bile!Amrabat + Diagne’ye +20 milyon euro gömdürdü sonuç sıfırrr. Transfer yapmayı bilmiyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi