Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok eşli diagne kral halen gitmemiş, elde patlayacak

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Yönetim hep ayni hatayı tekrarlıyor . Tek eksiğimiz forvet değil . Ayni anda bir çok koldan transferin işlemesi gerekir

Yalnız uzun yıllar sonra ilk defa bir transfer dönemini tam geçireceğiz bence. Yani yedek stoper, as ve yedek santrafor ve 6 numara alınır bence kesinlikle. Bir de belki Banega. Ama Seri gelince benim pek inancım kalmadı Banega'ya. Belhanda, Seri iki 8 oynarlar arkalarında da yeni gelecek 6 numara. Bu transferler illa olur ya. Uzun yıllar sonra tam kadro gireceğiz sezona. Eksiksiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam baba müthiş futbolcu ama seri kiralık pahalı baba kiralık pahalı . Seneye mal gibi orta saha ara 2 tane . O yüzden bonservisi olan biri gelsin artik

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kupa maçına 3 gün lig maçına 12 gün var ve 2 çok önemli mevkide eksikliğimiz var iyi planlama falan dedik ama gecikiyoruz yine

Yahu biraz sakin olun. Belliki gelecek haftayi bekliyor bütün takimlar. DOS konusunda gelecek hafta çök önemli gelismeler bekliyorum. Bütün Avrupa piyasasi gelecek haftaya yöneldi. Bayern Sane transferini neden haftaya birakti saniyorsunuz? Kadromuz tas gibi bir DOS Eksik o da çözülür. Falcao gelmez ise baska Forvet gelir Diagne gider biraz relaks be renkdaslar

Hocanin yüzden gülüyor hersey Yolunda

DOS beklediğimiz kadar çabuk gelmezse hiç olmadı ilk 2 maç
Donk-Seri
Belhanda

Veya

Belhanda-Seri
Jimmy

Kombinasyonları denenebilir
Ki nitekim Fatih Hoca bunları planlamıştır antrenmanlardaki kadroları da ona göre deniyordur.

Diagne'nin gitmeyeceğini, Falcao'nun gelmeyeceğini, orta sahaya yerinde bi' takviye yapılmayacağını düşünmeye başladım.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt