Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak- aleksandr golovin kaç para.
Monaco Yönetiçileri- bular falcao istemiyorlarmıydı bizden Ahmet bey.
Ahmet Bulut- Abdurrahim abi aleksandr golovin nerden çıktı falcao soracaktın.
Abdurrahim Albayrak- Ahmetim sen sor.
Monaco Yönetiçileri- golovin satılık değil...
Abdurrahim Albayrak- Keita Balde isteruk o kaç para.
Monaco Yönetiçileri- (ortam gerilir) yav Ahmet bu adam ne diyor. sen eminmisin falcao gs istediğine
Ahmet Bulut- abi adamlar bizi dövecekler yolda konuşmadık mı falcao alacaz diye.
Abdurrahim Albayrak- yav Ahmetim hele bir sor verıyler mi? vermiler mi?
Monaco Yönetiçileri- (yönetiçiler iyce gerilmiştir.) onlar bizim için degerli topcular veremeyiz onları
Abdurrahim Albayrak- heee onlar değerli diyursiz vermiysiz o zaman falcao verin zaten değersuz yaşlı dur.....

Statta Falcao tezahüratı yüksek ihtimalle olur.Sırf Falcao gelebilir diye bu maça bilet alan adamlar var.İyice yönetimin üstüne kalacak Falcao transferi.Ya getirecekler ya da çok büyük tepkiyle karşılacaklar bakalım hayırlısı.

Abdurrahim Albayrak Monaco'da..
H.O.
Dv56D28WoAAbaMO.webp

Statta Falcao tezahüratı yüksek ihtimalle olur.Sırf Falcao gelebilir diye bu maça bilet alan adamlar var.İyice yönetimin üstüne kalacak Falcao transferi.Ya getirecekler ya da çok büyük tepkiyle karşılacaklar bakalım hayırlısı.
Aynı şeyleri papağan gibi tekrar ediyorum ama bu işi yönetmesini bilmekle alakalı.

Taraftar ile doğru iletişim kurulsaydı en başından beri taraftar alınamazsa başka alternatifler olduğunu bilip içi rahat ederdi.

Şu an da vardır alternatif ama taraftar süreç hakkında fikir sahibi değil duyumcular ve muhabirler nedeniyle kesin oldu gözüyle bakıyor.Olmaz ise de tepki gösterecek

Bı transfer surecı en fazla 12 gun surer bu nedirya 2 aydan beri falcao konusuyoz bı açıklama lazım mac sonu

Falcao Maçın Başlamasına Yarım Saat Kala Helikopterle Stadın Ortasına İniyormuş 😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt