Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar renkdaşlar. Yıllardır girer okurum lakin bu yıl üye olmak istedim. İyi bir sezon olur umarım... Sevgiler herkese ...

Aslolan Galatasaray...
Aynı durumdayın renktaş.3 yıldır düzenli olarak forumda takılıyordum ziyaretçi olarak ama kuş muamelesi görmekten gına gelmişti.En son kuş yemi paylaştı bi abimiz ziyaretçilere hediyemiz diye.O gün karar verdim üye olmanın vakti gelmiş artık diye

Bak sabahtan beri burda polemik yaratıyorsun kelime etmiyoruz klavye arkasından delikanlı abi rollerine girme seni çok fena bozarım , fiyakanı toplayacak image makerı bulmanda emekliliğine denk gelir . Bizim adamlığımızın tartışılacağı yerler burası değil paşam helede o adamlığı senden hiç öğrenecek değili , herkez kendi önünden yesin hadi aslanım sağdan sağdan
adam ol dedim. kimin ismini nerde kullanıyorsun sen en nefret ettiğim şey,yarattığım polemiği sana danışacak değilim

Moderatör tarafında düzenlendi:
monaco 3m bonservis istiyor (Ali Naci)

ulan 3m icin mi haftalardir eziyet cekiyoruz?! Yazik be!

Rodop’un haber bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası Şükrü zaten Monaco’da diye biliyorum Abdürrahim giderse farklı bir transfer görüşmesine gider

Ali Naci Falcao için gayet olumlu konuşuyo aslında.Kulübüyle anlaşılırsa haftaya gelir İstanbula diyor.Başından beri Falcao meselesine temkinli yaklaşıyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt