Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan rodop diyordu ki yayına kadar baskaları önce davranıp benden önce yayınlayacaklar monaco işini diye korktum hayret nasıl yayınlamadılar onuda anlamadım dıyordu :asd:

Maç odaklanalim bari. Falcao nun gelme ihtimali ay a bagli. Dolunay olunca geliyor, hilal olunca ihtimal azalıyor. Kısır dongudeyiz

Monaco forvetini bekliyor işte serbest bırakmak için olurda istediği oyuncuları alamazsa 1 sene daha Falcao ile gitmeyi düşünüyorlardır belki. Onyekuru'yu almışlar sanırım hafta içinde de Defrel+ Silva yada Diaz'ı alırlar.

Özellikle bu aralar forumu ziyaretçilere kapatmaya başladık arkadaşlar.O yüzden fazlasıyla üye başvurusu var.İnceleyerek onaylıyor ve denetliyoruz.Sizlerde unutmayın her yeni üye olan kişi kuş değildir. Üyelere böyle ithamda bulunup rahatsız etmeyin ve şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.

Şimdi maça geçelim.Maç bitene kadar kilit.

Falcao ile ilgili gelişmeleri atıyorum.

Jardim ile fotoğrafını monaco twitter sayfası böyle paylaştı

transferden daha büyük sorunlarımız ama sonumuz hayrolsun

Falcao olmaz artik PLAN B'yi kadromuza katmaliyiz

nerede kalmıştık ile ilgili görsel sonucu

emre tam tahmin ettiğim gibi yetenek var beyin yok, sezon içinde de bencil oynarsa dayak yer

net 6 numara - 9 numara lazım en acilinden.

takımın pas boyu kısalmalı yakın oynamalı oyuncular

Bu takıma 1bek-2 ortasaha-1 forvet ve Onyekuru şart. Yoksa eziyet gibi maçlar,5. dk da hakemin yanlış tacına çıldırma takımına güvenmediğin için ve piyango gibi kura olmazsa nahoş bir CL bekliyor bizi.

ömer bayramdan sol bek olmaz. emre tasdemirin ne verecegi belli degil. sener sakat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt