Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlıcam bu Monako’ya arkadaş.Eski kız arkadaşım arabası ile geliyordu.Araç arıza yaptı İtalya’da konaklıyor şimdi.Falcao’da yok ortalarda.Acı vatan Monaco...

Luyindama
Seri
E.mor
Belhanda
1 2 antrenmanla sahadaydı
daha feghouli katılacak takıma
2 forvet ve dos gelecek
Sakin....

Valla baydım ben ya herkes konuştu bir bizim yönetim susmuş bekliyor hayır sanki bir şey becerebiliyorlar.Geçen yazın aynısını yaşıyoruz

maç sonu kupayı böyle aldı
EBAaD0pWsAEGjjg

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

fenerin içinden geçen münih dortmund'a 2-0 yenik süper kupa maçında

dk 87

Şu yönetimi başarılı bulanlar 1 dakika gözlerini kapatsın fatih hoca nin olmadığı nı düşünsün 2 yıl şampiyon olabilirmiydik şampiyon olamasaydik maddi durumumuz duzelebilirmiydi bu yönetimin direk sorumluluk aldığı klubün cikarlarini koruma ve transfer dönemlerinde ki rezilliği aslında çapını belli ediyor sadece hocanın başarılarını bunun üstünü örtüyor..

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Bakayoko'yu 1 yıllık kiralamak için Chelsea ile görüşmelere başladı. 1-1.5 milyon Euroluk kiralama bedeli, 2.8 milyon Euro civarı da oyuncuya vererek Seri formülü gibi oyuncuyu kadroya katmayı planlıyor"

Yahu ne açıklamasını bekliyorsunuz Allah aşkına.

Yönetim çıkıp aciklamami yapar,falcao bu hafta biter ,olmadı o iş,şamata b planımız mı diyecek.

Çalışıyoruz içiniz rahat olsun diyecekler

Sorun konuşup konuşmamalarinda değil,iki yıldır aynı boku yiyorlar.bir adamın peşinde transfer sezonu geçiriyoruz.b c d planı yok.aslinda a planı bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt