- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
en basiti şu yav en basit taraftar ile etkileşim
Gecen sene dedi apo 2 forvet alacagız dıye , ömer bayramla kapattık transferi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel zaten 11 olur o paraya yedekte oturmazEmre mor Jimmy ve babel ilk 11 dahi olabilir,bizim acilen taş gibi bir orta sahaya ihtiyacımız var kalanını bir şekilde kotaririz
Diagne kalabilir ama mitro gitsin babeli orda oynatiriz,3.santrafor da var hazırda
Bir sağlam orta saha alalım sekmisim falcaosunu falan orta saha alırsak kalan eksikler bizi öldürmez bir şekilde kapatırız.
tamam gelmeli yapalım orayışunlara pek inanmadım
Hoca konuşsa ağır konuşacak geçen sene adam sırf taraftar için istifa etmiyorum dedi resmen daha ne desin bizim taraftarda zannediyor ki hoca yönetimle harika uyumlu..Terim / Yönetim bir açıklama yapma borçları var !
Şu işin bi an önce halledilmesi lazım artık@AliNaciKucuk: “Falcao’nun sözleşmesi hazır. Falcao her şeyi kabul etti. Sadece Monaco’dan haber bekliyoruz. Bonservis konusu halledilirse Falcao önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyer" [Smart Spor]
Maç öncesi birşey demedi o yönde. 90+15 dak da ne oldu da haber aldı :S@AliNaciKucuk: “Falcao’nun sözleşmesi hazır. Falcao her şeyi kabul etti. Sadece Monaco’dan haber bekliyoruz. Bonservis konusu halledilirse Falcao önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyer" [Smart Spor]
atalay ve ali yavuz kalır.u 19 da oynarlar6 numara ?
Forvet = Falcao
Yedek yerli stoper = Ertuğrul
Yedek orta saha = Mehmet Özcan
Yedek forvet yerli veya yabancı
Ozanfor = Kiralık
Yunus=Kiralık
Atalay=Kiralık
Ahmet Çalık=Satılık
Ali Yavuz = Kiralık
Bu hamleleri lig başlamadan yapmamız lazım.
Maç öncesi de hemen hemen aynı şeyleri söylemiş Twitterda görmüştüm maç öncesi..Maç öncesi birşey demedi o yönde. 90+15 dak da ne oldu da haber aldı :S![]()
orada gelişemezleratalay ve ali yavuz kalır.u 19 da oynarlar
EYŞAAAAAAN