Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne evini Falcao ya satmış. Evin iskanı falan yokmuş. Hatta su abonesi bile yokmuş suyu kaçak kullanıyomuşmuş. Hatta Diagne 10 aylık yakıt parasını ödememiş. Borcumu ödeyin gideyim diyormuş. Tapuda da ipotek sorunu oldugundan satışı yapamamışlar. Oturma odasında çok sigara içilmiş duvarlara sinmiş sigara kokusu. Falcao çocuklarımı düşünmek zorundayım demiş duvarlar sigara kokuyo demiş. Diagne ben boyatmam boyatırsanız giderm demiş. Arada emlakçı olmadığı için emlakçıya ödenmesi gereken komisyonu kendisi istemiş. Tüm bu sorunlar çözülünce Falcao imzayı atacakmış.

Falcao sıcakkanlı bir insan, Türkiye'yi tercih edecektir. Profesyonelce açıklamalar yapıyor. Çoktan anlaşmışız bile, Monaco'ya gönderme yapıyor bonservisimi verin veya anlaştığım kulüple anlaşın diye.

Bağlanıp şu Gökhan denen Fener sempatizanına sormak lazım Paris örneğiyle ne farkı varmış Fener'in durumunun? Ne fark eder lan? Ha 3,5 canlı 500 sponsorla vermişsin, ha 500 canlı 3,5 sponsor vermişsin ne fark ediyor? Normalmiş neler neler dönüyormuş transferlerde. Ağzımı bozdurdu gece gece kel.

Falcao'nun röportajının oprjinalini okudum, çeviriden çeiriye farklılık gösterebiliyor bazen.

Benim anladığım kulübün transferde kendisine kolaylık sağlamasını bekliyor ve ayrılmak istiyor.

Diagne evini Falcao ya satmış. Evin iskanı falan yokmuş. Hatta su abonesi bile yokmuş suyu kaçak kullanıyomuşmuş. Hatta Diagne 10 aylık yakıt parasını ödememiş. Borcumu ödeyin gideyim diyormuş. Tapuda da ipotek sorunu oldugundan satışı yapamamışlar. Arada emlakçı olmadığı için emlakçıya ödenmesi gereken komisyonu kendisi istemiş. Tüm bu sorunlar çözülünce Falcao imzayı atacakmış.
Dedem Florya nin eski manavi. Bu Diagne konusunda onu görevlendiriyorum. Cami eşrafından ve mahalle cemaatinden arkadaşlarıyla bu işi çözerler. Ayrıca Diagne ye bir adet de Gürcü Türkmen bir eş de ayarlarlar :)

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao hakkinda konusmayin bakalim sonuc olumsuz olunca gorucem ben sizi yonetim. gizlilik desen cumle alem duymus seveyim sizin boyle gizli transferinizi Cikin bilgilendirin artik su taraftari.Normalde hoca cikar catir catir anlatirdi simdi oda susuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt