Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu son aciklamarina bakarsak eger Falcao 2-3 gün süre verirsek belki monacoya baski yapar ve konu daha cabuk cözulur yoksa Alan gibi olacak diye korkmuyo degilim diagne haberlerinden sonra

x1kebs.png

Bu son aciklamarina bakarsak eger Falcao 2-3 gün süre verirsek belki monacoya baski yapar ve konu daha cabuk cözulur yoksa Alan gibi olacak diye korkmuyo degilim diagne haberlerinden sonra
Radamel Falcao: "Şu an teklifleri değerlendiriyorum. Bir profesyonel gibi davranacağım ama bütün bunların çabuk bir şekilde çözülmesini istiyorum"

çabuk demiş zaten,o da bıkmış

falcao ve bakayoko gelirse katliam olur
bizim mahallede 5 6 şopar var ben onları kesecem gelirse ikiside.Ayrıca ikiside gelirse kombinemi bir öğrenci kardeşimize febe maçı hariç hangi maça gitmek isterse istesin devredeceğim halada bu sözümün arkasındayım.Banega sanmıyorum ama Falcao buraya gelecek

Falcao
Bakayoko
2.FORVET
Banega
Mehmet Özcan
Ertuğrul Ersoy

Bakalım kaç tanesi alınacak.

hay baneganız batsın ya 32 yaşına girecek adam takım zaten yaşlı daha dinamik adamlar lazım. adamın bonservisi en az 7-8 milyon. şımarık çocuklar gibi banega banega.

Bir ara renato sanchezin fb ve bizle adı geçmişti imkansız diye sallamamıştık.. Bu akşam alıcı gözle tekrar izledim.. Adamı 1 maçla gömmek istemiyorum ama cidden bitik durumda bu haliyle bayernde yedek bile olamaz.. Aslında tek maç da değil ne bayernde ne swanseade hiçbirşey yapamadı 2 yıldır.. Şimdilik Benfica bir Avrupa şampiyonasıyla iyi kaktırmış gibi görünüyor..

Bu kadar Türk oyuncunun yurtdışına çıkabilmesinin temel sebebi bu serbestlik. Eskiden yerli oynatma zorunluluğu vardı ve ''kötü olan yerli oyuncunun arasında iyisi'' olarak anılıyordu yetenekli Türk oyuncu. Yeteneği konusunda emin olamıyordunuz yanında ve karşısında birçok takoz yerli oyuncu varken. Yabancı serbestliği geldikten sonra genel olarak takımlarda az sayıda Türk oyuncu var ancak yanındaki oyuncular kaliteli, Erzurumspor'da dahi Obertan oynuyordu. Bu ortamda bir takımın yıldızı olan Türk oyuncu ''kaliteli Avrupalı'' olarak görülüyor. Yerli-yabancı ayrımını kaldırarak kaliteli oyuncu-kalitesiz oyuncu ayrımını getirdi bu uygulama. Değiştirilmek istenmesi kesinlikle artniyetli olur, gündeme dahi gelmesi olumsuz hava oluşturuyor ülke futbolunda.

ozonforwaru bjkye mi kiralasak acaba. sol ayaklı stoper lazımmış.
gerçi çocuk oraya gidince kafayı kırar ama iyide olabilir

ahmet bulutun en kariyerli oyuncusu bitik arda. niye abartılıyor bu adam

bu bulut mali moç ve fikoyla anlaşıp bizi transferin son gününe kadar oyalamaya çalışmasın sakın. monaco geçen seneden beri falcaoyu bırakmak istiyor bonserviszis ama birden tavır değiştirdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt